ŞİMŞEK’TE İŞLER YOLUNDA

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da üçüncü hazırlık maçını yaptı. TFF 1.Lig ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü’yle karşılaşan Mavi-Lacivertliler, bol gollü geçen karşılaşmayı 3-2 kazanmasını bildi.

Oynadığı önceki iki hazırlık maçından da beraberlikle ayrılan Adana Demirspor’un Bodrum Futbol Kulübü karşısında aldığı 3-2 galibiyetin gollerini Milad Mohammadi, Edouard Michut ve Yusuf Sarı kaydetti. Alınan bu galibiyet, takımın yeni sezon öncesi uyumunu sağlama ve oyan planını oturtma sürecinde önemli bir adım olduğunu gösterdi. Takımda oluşan sinerji, takımın oyununda da olumlu etki yarattı. Mavi-Lacivertli ekibin sezon öncesi antrenmanlaının meyvelerini vermesi, oyuncuların fiziksel performansında kendini gösterdi. Teknik Direktör Michael Valkanis’in belirlediği taktik anlayış, oyuncular tarafından sahaya da yansıtıldı. Alınan bu galibiyet, taraftarları da yeni sezon öncesi umutlandırıd. Takımın oyun içinde gösterdiği gelişim, Süper Lig’de başarıl ıbir sezon geçirme hedefiyle uyumlu olduğu göründü.

Adana Demirspor’da Bodrum Futbol Kulübü karşısında oynanan oyun Teknik heyeti memnun ederken, Yusuf Sarı da attığı gol ve oynadığı futbolla göz doldurdu. Yusuf Sarı’nın Mavi-Lacivertliler için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu bu maçta da gözlendi. Birçok iyi futbolcunun takımdan ayrılmasından sonra takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan Yusuf Sarı için, başkan Murat Sancak takımda kalmasını çok istiyor. Ancak Yusuf Sarı’ya oldukça talip var. Bu talipliler arasında Yunanistan’ın Olimpiakos takımı ön plana çıkıyor. Yusuf Sarı’yı kadrolarına katmak isteyen Olimpiakos’un önümüzdeki günlerde Adana Demirspor yönetimiyle görüşmeye başlayacağı belirtiliyor. Diğer taraftan önceki gün yapılan Bodrum Futblo Kulübü maçından sonra, futbolcular ara vermeden yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla start verdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor