HALİL NACAR: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Sağlık Müdürü Halil Nacar, atamalarla ilgili olarak “Yeni arkadaşlarımızla birlikte, sağlık standartlarımızı daha da yükseltmek için güçlü ve etkin bir şekilde çalışacağız. Aramıza hoş geldiniz. Birlikte daha güçlüyüz” dedi.

 

 

(HABER MERKEZİ)-İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Adana’ya 100  sağlıkçı ataması yapıldığı müjdesini vererek yeni sağlık kahramanları atandığını belirterek, “Aramıza hoş geldiniz. Birlikte daha güçlüyüz” dedi, duyduğu memnuniyeti belirtti.

Sağlık kadrosunun güçlenmesinin önemine değinen Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, açıklamasında,  “Şehrimiz sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşımak amacıyla 100 yeni sağlık profesyonelinin aramıza katılmasının mutluluğunu yaşıyoruz” diye memnuniyetini şöyle dile getirdi;

“Yeni arkadaşlarımızla birlikte, sağlık standartlarımızı daha da yükseltmek için güçlü ve etkin bir şekilde çalışacağız. Aramıza hoş geldiniz. Birlikte daha güçlüyüz”

İŞTE ATANANLAR

Adana sağlık kadrosuna 20 Uzman Tabip, 11 Tabip, 1 Uzman Diş Tabibi, 1 Diş Tabibi, 1 Çocuk Gelişimcisi, 2 Diyetisyen, 9 Ebe, 2 Eczacı, 1 Fizyoterapist, 17 Hemşire, 1 Psikolog, 24 Sağlık Memuru, 10 Sağlık Teknikeri ve 1 Sosyal Çalışmacı olmak üzere toplam 100 atama yapıldığı da açıklamada yer aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor