ADANASPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ULUDAĞ’A ZİYARET

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı ablası vefat eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundular. Ziyarette Adanaspor yönetim kurul üyeleri Ayşen Sivaslıoğlu, Prof.Dr.Gürhan Sakman, Prof.Dr.Cem Kaan Parsak ve Fedai Kahraman hazır bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bilal Uludağ, “Başta Asil Başkan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini bu yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu zorlu dönemde takıma sahip çıkmalarından dolayı bir Adanalı olarak çok memnunum. Ben de elimden geldiğince Adanaspor’a yardımcı olmaya çalışacağım. Adanaspor’a yeni sezonda başarılılar diliyorum” dedi.

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı da, “Ablasını kaybeden belediye başkanımız Bilal Uludağ’a başsağlığı diledik. Takımımzla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Yeni sezondaki hedeflerimizi ve kendilerinden olan beklentilerimizi ilettik. Başkanımız da bize destek olmak için elinden geleni yapacağına dair söz verdi” diyerek teşekkür etti.

Diğer taraftan Adanaspor, Bolu’daki yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak Adana’ya döndü. Turuncu-Beyazlılar, dün Teknik Direktör Sol Bamba yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde toplanarak yeni sezon çalışmalarına başladı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor