ADANASPOR YÖNETİMİNDEN, BAŞKAN OYA TEKİN VE EMRAH KOZAY’A ZİYARET

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı, yönetim kurulu üyeleri Ayşen Sivaslıgil, Prof.Dr.Gürhan Sakman, Prof.Dr.Cem Kaan Parsak ve Fedai Kahraman, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı ayrı ayrı ziyaret ettiler.

İlk ziyaretlerine Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e yapan Adanaspor yönetimi, Oya Tekin’e iyi evsahipliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Tekin de, “Adanaspor yönetimine yeni seçilen başta Başkan Asil Bostancı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine öncelikle başarılar dilerim. Bu zorlu dönemde takımın başına gelmeleri oldukça önemli. Bu zorlu dönemi başarılı bir şekilde geçireceklerine gönülden inanıyorum. Kendilerine Seyhan Belediyesi olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım” dedi.

Adanaspor yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette daha çok Adanaspor’un geleceği konuşuldu. Emrah Kozay, “Adanaspor yönetimine öncelikle başarılar diliyorum. Adanaspor’u tekrar eski günlerine getirmek için elimden geleni yapacağım” derken, Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı da, “Her iki belediye başkanımızın bize karşı yaklaşımları çok iyiydi. Kendilerini maçlarımıza davet ettik. Onlar da bize müsait olduklarında geleceklerini söylediler. Adanaspor için ne gerekiyorsa yapacaklarına dair de söz verdiler. Onlara şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Adanaspor’un dört haftalık maç programı da belli oldu. Buna göre Turuncu-Beyazlılar, yeni sezonun ilk maçı olan Erokspor maçını kendi sahasında 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de oynayacak. İkinci maçı Iğdır Futbol Kulübü ile deplasmanda 18 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de, üçüncü maçı kendi sahasında 25 Ağustos Pazar günü Pendikspor ile 21.45’te karşılaştıktan sonra dördüncü maçını deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile 30 Ağustos Pazar günü saat 21.00’de oynayacak. Turuncu-Beyazlılar, Erokspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Sol Bamba yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor