ŞİMŞEK BUGÜN İSTANBUL’A GEÇİYOR

 

 

 

Adana Demirspor, yeni sezonun son çalışmasını Bolu’da yaptıktan sonra bugün İstanbul’a geçmesi bekleniyor. Mavi-Lacivertli antrenmanlarda oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlendi.

Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde yapılan antrenmanlarda temponun giderek yükseldiği ve Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçına hazır olacaklarını söylediler. Teknik Direktör Michael Valkanis antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Uzun süredir yeni sezon çalışmalarımızı Bolu’da sürdürüyoruz. Bugün yapacağımız son idmanla İstanbul’a gidip çalışmalarımıza orada devam edip, daha sonra kampa gireceğiz ve maç saatini bekleyeceğiz. Şu anda futbolcularım Fenerbahçe maçına hazır bir vaziyette bekliyorlar. Maçın bir an evvel başlamasını bekliyorlar. Rakibimizin gücünü ve kapasitesini çok iyi biliyoruz. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne direk katılmak için oynadığı ön eleme maçında Lile takımına 2-1 yenilerek İstanbul’a döndü. Bütün ağırlığını bizim maça vereceğine inanıyoruz. Biz de çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Ufak tefek eksikliklerimiz olsa da Fenerbahçe maçına hazırız” dedi.

Diğer taraftan Bolu Valisi Erkan Kılıç, önceki akşam Adana Demirspor antrenmanını ziyaret etti. Vali Erkan Kılıç, Sportif Direktör Alper Aslan ve Teknik Direktör Michael Valkanis ile bir süre sohbet etti. Teknik Direktörümüz Michael Valkanis ve Alper Aslan Vali Erkan Kılıç’a, Bolu’da gerçekleştirdiğimiz kamp süresince gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz dediler. Öte yandan Fenerbahçe-Adana Demirspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel, Abdullah Bora Özkara yaparken, Ömer Faruk Turtay da dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor