ADANASPOR’DA 3 PUANIN SEVİNCİ YAŞANIYOR

Geçtiğimiz Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Esenler Erokspor’u 2-1 yenen Adanaspor’da galibiyet sevinci hala sürüyor. Turuncu-Beyazlı futbolcuların maçtan sonra taraftarlarla bir bütünlük göstererek galibiyeti doyasıya yaşamışlardı.

Maçtan sonra açıklama yapan yardımcı Adanaspor yardımcı antrenörü François Ciccolini, iyi bir maç çıkardıklarını söyleyerek galibiyetten dolayı takımı tebrik etti. Takımın zamanla daha iyi olacağını belirten Ciccolini, “İyi bir maç çıkardık. Hazırlıklara biraz geç başladık. Maçı ilk yarıda da bitirebilirdik, ikinci yarı biraz geride başladık ama kazanan taraf biz olduk. Taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Zamanla yarışmacı bir takım kuracağız ve daha iyiye gideceğiz. Büyük takım taraftarsız olmaz, taraftarlarımıza ihtiyacımız var” diye konuştu.

Diğer yandan Galatasaray’dan kiralanan kaleci Jankat Yılmaz da maçta gösterdiği performansla göz doldurdu. Uzun süredir kalede sorun yaşayan Adanaspor’da büyük ihtimalle Jankat’la bu sorunu çözüme kavuşmuş gözüküyor. Yaptığı kurtarışlar, yer tutuşları ve takım arkaşlarına güven veren duruşuyla tam not alan Jankat Yılmaz’ın 73.dakikada sakatlanarak oyundan çıkması teknik heyet ve taraftarları üzdü. Kulüpten aldığımız bilgiye göre, Jankat Yılmaz’ın her hangi önemli bir sakatlığının bulmadığı, bugün yapılacak antrenmana katılacağı ifade edildi.

Adanaspor’un bir diğer öne çıkan futbolcusu da Metehan Altunbaş oldu. Geçen sezon kendisinden beklenenin altında kalan Metehan’ın, bu sezon ilk maçta göstermiş olduğu performansla taraftarlardan ve teknik heyetten tam not aldı. Öne koşularında çok iyi gözüken Metehan’ın Erokspor karşısında bu koşularında 3 kez kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen bunlardan sadece birinde başarılı oldu. Metehan Altunbaş maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için çok mutluyuz. Benim gol atıp atmamam önemli değil, önemli olan maçı kazanmaktı, kazandık. Ben de gol attığım için çok mutluyum. İleriki haftalarda daha iyi olacağım, hocamız bana güveniyor, ben de onun güvenini boşa çıkarmamaya çalışacağım” dedi. Öte yandan Turuncu-Beyazlılar, 18 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacakları Iğdır futbol Kulübü maçı hazırlıklarına bugün Çatalan Tesisleri’nde toplanarak başlayacaklar. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor