ADANA DEMİRSPOR’DA PARLAYAN YILDIZ: DENİZ EREN DÖNMEZER

Adana Demirspor, Fenerbahçe’ye 1-0 yenilmesine rağmen 15 yaşındaki genç kaleci Deniz Eren Dönmezer, maçta gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Özellikle büyük umutlarla transfer edilen El-Nesyriyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakibine gol şansı vermeyerek iyi bir kaleci olacağı sinyalini verdi.

Öte yandan Fenerbahçe maçında gösterdiği performansla Deniz Eren Dönmezer’in Sarı-Lacivertliler’in gündeminde olduğu iddia edildi. İddialara göre Fenerbahçe, Deniz Eren Dönmezer için Adana Demirspor’a resmi teklifini iletti. Buna karşın Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın bu teklifi reddettiği vurgulandı. Murat Sancak’ın Deniz Eren Dönmezer’in gelecek yıllarda çok daha büyük paralara satılacağını inandığı için Fenerbahçe’nin teklifini geri çevirdiği ifade edildi. Adana Demirspor’un altyapında yetişen Deniz Eren Dönmezer ile yeni sezon öncesi profesyonel sözleşme imzalanmış ve 2 yıllık mukaveleye imza attırılmıştı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, maçı sonrası yaptığı açıklamada genç kaleci Deniz Eren Dönmezer’e övgü dolu sözler sarfederek şunları söyledi; “Topun hakimiyetinin bizde olması gerekiyordu, oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu akşam 15 yaşında kalecimiz, gerçekten kendisiyle gurur duyuyorum. Maç öncesi yaşıyla alakalı sorular gelmişti bana ama bir oyuncunun yaşı değil neler verdiği önemli. Potansiyele sahip çok iyi bir oyuncu. 50 bin taraftar karşısında bu performansı sergilemesinden dolayı gurur duyuyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor