ADANA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN BATI TRAKYALILAR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Adana Fenerbahçeliler derneği Batı Trakya Fenerbahçeliler derneğini  ziyaret etti.

Ziyarette Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı N.Korhan Kadıoğlu’na Dernek Saymanı Murat Erdoğan dernek üyeleri Banu Tekbaş Kadıoğlu ve Demet Erdoğan eşlik etti.

Batı Trakya Dernek Başkanı Mümin Hasan eşi Seher Mehmetali ve yönetim kurulundan Rıdvan Süleyman, Yasin Kaleci ve eşi Nurhayat Bıyıklı’nın evsahipliğinde ve çok samimi bir ortamda geçen buluşmada Dernek faaliyetleri ve Fenerbahçe’nin ana gündem maddesi oldu.

Başkan Mümin Hasan, Batı Trakya derneğinin yaşadığı talihsiz süreçten, yaşadıkları zorluklardan , Yunan makamlarının anti demokratik tavırlarından bahsetti. Batı Trakya da çok fazla Fenerbahçe taraftarı olduğunu, insanların bir arada olmaktan ve Fenerbahçe sevgisi etrafında bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını ifade etti.

Demokrasinin beşiği olduğunu iddia edenlerin anti demokratik yaklaşımlarını anlamakta zorlandıklarını ve süreçte kulübümüzün ve değerli başkanımızın desteğine talip olduklarını ifade etti.

Başkan Korhan da Batı Trakya derneğimizin vermiş olduğu üstün çabanın, gayretlerinin çok anlamlı olduğunu yaşadıkları süreçte her zaman Adana Fenerbahçeliler Derneği olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.

Misafirperverlikleri için Batı Trakya derneğimizin başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Kadıoğlu Dernekler arasındaki iletişimin önemine değinerek omuz omuza birlikte güçlüyüz dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor