BAŞKAN ASİL BOSTANCI: ŞOKTAYIM

Adanaspor, geçtiğimiz Pazar günü ligin yeni takımlarından Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’ne 6-1 gibi farklı mağlup oldu. Adana’da ve Adanaspor camiasında bu farklı mağlubiyetin yankıları çok kötü oldu. Uzun zamandır böyle bir mağlubiyet almayan Turuncu-Beyazlılar’ın bu mağlubiyeti ilerisi için de kaygı verirken, Adanaspor Başkanı Asil Bostancı’nın da teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaparak farklı mağlubiyetin hesabını sorması bekleniyor.

Asil Bostancı maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Böyle bir mağlubiyeti hiç unutmayacağım. Teknik Heyet ve futbolcularla bir araya geleceğim ve bu mağlubiyetin nedenlerini bana anlatmalarını isteyeceğim. Adanaspor camiasına yakışmayan bir sonuç. Taraftarlarımıza bu mağlubiyeti yaşattığımız için çok üzgünüm, bunun bir daha yaşanmaması için elimden geleni yapacağım. İzlediğim kadarıyla ilk 20 dakika gerçekten neredeyse 2-0 öne geçecekten, 20 dakikadan sonra ne oldu da bu futbolcular bu kadar kötü oynayabilir, bu kadar hata yapabilirler. Ben hala Iğdırspor maçının şokundayım. İnşallah bu mağlubiyetin şokunu daha fazla hissetmeyiz ve 25 Ağustos Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Pendikspor maçında bunu telafi ederiz” diye konuştu

Adanaspor-Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü karşısında alınan 6-1’lik yenilgiden sonra konuşan Teknik Direktör Yardımcısı Francois Ciccolini, “İlk 20 dakika iyi bir oyun sergiledik, ama sonrasında teknik hata yaptık ve rakip bizi cezalandırdı. Sonrasında oyundan düştük. Karakter gösteremedik, tecrübeli bir rakibe karşı oynuyorduk. İyi oyuncuları vardı, karakter gösterip oyundan düşmememiz gerekiyordu. Maalesef oyundan düştük ve sonucunda böyle bir skorla karşılaştık” şeklinde konuştu. Diğer taraftan Adanaspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor ile oynadıktan sonra ligin dördüncü haftasında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile oynadıktan sonra milli araya gidilecek. Turuncu-Beyazlılar bu milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorlar.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor