TARAFTAR TAKIM VE YÖNETİME KÜSKÜN!

Adana Demirspor, Süper Lig’in ilk iki haftasında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Takımın sahadaki performansı kadar, yönetim cephesinden gelen belirsizlikler de taraftarı hayal kırıklığına uğratmış durumda.

Başkan Murat Sancak, kulübün üzerinde bulunan transfer yasağı hakkında uzun süredir net bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. Takımın kadro kalitesinin Süper Lig’in çok altında olduğu net bir şekilde görülürken, taraftarlar arasında da büyük bir huzursuzluk yaratmış durumda. Özellikle transfer yasağının ne zaman kalkacağı ya da kalkıp kalkmayacağı konusunda kamuoyuna somut bir bilgi verilmemesi, taraftarların yönetime olan güvenini zedeledi.

Bu duruma bir de mevcut oyuncuların saha içindeki kötü performansı eklenince, taraftarların sabrı tükenmeye başladı. Adana Demirspor’un evinde oynadığı son Çaykur Rizespor maçında tribünlere sadece 6.300 taraftar geldi. Oysa son üç sezonun ortalamasına baktığımızda, bu rakamın 15 bin civarında olduğunu görüyoruz.  Adana Demirspor taraftarı, her zaman takımıyla gurur duymuş ve mavi-lacivert renklere olan bağlılığını her koşulda sürdürmüştü. Ancak son dönemdeki belirsizlikler ve alınan mağlubiyetler, bu bağlılığı derinden sarsmış gibi görünüyor. Başkan Murat Sancak’ın, hem transfer yasağı konusunda hem de takımın geleceğiyle ilgili net bir açıklama yapmaması, taraftarların tepkisini çekiyor. Taraftarların bu tepkisi, başkan Murat Sancak tarafından nasıl karşılanacak ve önümüzdeki günlerde ne gibi adımlar atılacağı ise bilinmiyor.

Öte yandan Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 3.haftasında 25 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mavi-Lacivertli ekip, teknik direktör Michael Valkanis yönetiminde kulüp tesislerinde antrenman yaptı. Günü çift idmanla geçiren Adana Demirspor, ilk çalışmasını salonda gerçekleştirdi. Akşam ısınma hareketleriyle başlayan idmanda ise futbolcular pas, taktik ve koordinasyon çalıştı. 25 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te oynanacak maçı Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Murat Ergin Gözütok yaparken, Ömer Faruk Gültekin de dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor