KÜÇÜK DİKİLİ FUTBOL KULÜBÜ SEZONU AÇTI

Küçükdikili Futbol Kulübü yeni sezon açılış törenini gerçekleştirdi. Söğütlü Futbol Tesisinde gerçekleşen açılışa Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkan Yardımcıları Güngör Geçer, Okay Sangün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Öger, Mahalle muhtarları, İş insanları, Amatör spor kulüp başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN MEHMET GÖKÇEN TEŞEKKÜR ETTİ

Küçükdikili Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Gökçen, “ Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Tek bir amacımız var. Mahallemizin gençlerine sahip çıkıp destek olmak. Bunun için de sportif çalışmalara ağırlık verdik. Yeni bir kulüp olmamıza rağmen futbolcu sayımız her geçen gün artıyor. Bizlerden desteğini esirgemeyen mahalle muhtarlarımıza, yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Adanalı futbolseverleri Küçük Dikili futbol kulübünü yakından takip etmeye davet ediyorum” dedi.

2.BAŞKAN FARUK AVCI: BAŞARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Spora ve sporcuya destek olmak için Küçük Dikili Futbol Kulübü yönetiminde görev aldığını belirten Küçükdikili Kulübü 2.Başkanı ve İş insanı Faruk Avcı da, “ Çok güçlü bir yönetim kurulumuz var. Herkes gönülden destek oluyor. Güzel bir sezon açılış töreni gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emek veren herkesi kutluyorum. Artık, yeni sezona odaklanmış durumdayız. Futbola hevesli gençlerimizi Küçükdikili futbol kulübü çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” diye konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor