KAPLAN, PENDİK’İ UNUTTU MANİSA FUTBOL KULÜBÜ’NE BİLENİYOR

Adanaspor, 30 Ağustos Cuma günü oynayacağı Manisa Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Turuncu-Beyazlılar, Teknik Sorumlu Sol Bamba yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında fitness salonunda ısınma ve kondisyon hareketleriyle başladı. Antrenman yenilenme çalışmalarıyla sona erdi.

 

Diğer tarafta Adanaspor, ligin üçüncü haftasında kendi sahasında karşılaştığı Pendikspor’a 4-3 mağlup oldu. Maça kötü bir başlangıç yapan Turuncu-Beyazlılar, 22.dakikada ve 40.dakikada yediği iki golle birden 2-0 yenik duruma düştü. 42.dakikada Metehan Altunbaş’ın golüyle durumu 2-1’e getiren Adanaspor, soyunma odasına bu sonuçla gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf Adanaspor oldu. 49.dakikada sol kanattan gelişen Adanaspor atağında Fofa’nın vuruşu kalecinin de müdahalesiyle kornere çıktı. Bu pozisyondan üç dakika sonra Pendikspor 3-1 öne geçti. Adanaspor 3-1 geriye düştükten sonra oyunda dengeyi sağladı ve 67.dakikada Ciss’in golüyle durumu 3-2’ye getirdi. 85.dakikada kazanılan penaltı atışını Turgay Gemicibaşı gole çevirdi ve durumu 3-3 yaptı. Turuncu-Beyazlılar, Pendikspor’un 88.dakikadaki golüne engel olamadı ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Maç sonrasında Adanasporlu futbolcuların çok üzgün oldukları gözlendi.

Maçın ardından Adanaspor Teknik Direktörü Francois Ciccolini açıklamalarda bulundu. Ciccolini, “Çok kişisel hata yaptık maçta. Bu bize pahalıya mal oldu, kötü sonuçlandı. Sonrasında skoru yakaladık ama genç bir ekibimiz var. Bu bir bahane olamaz tabii. Bundan dolayı işimiz biraz zorlaştı. İkinci yarı iyi bir tepki ortaya koyduk, skoru da yakaladık ama yeterli olmadı. Genç bir takıma sahibiz bundan dolayı 3 puanı alamadık” dedi.

Maçın ardından Turgay Gemicibaşı yaptığı açıklamada, “Takım arkadaşlarımızla birlikte iyi mücadele ettik. Geriye düştüğümüz maçta güzel pozisyonlar bularak beraberliği yakaladık ancak skoru koruyamadık” diye konuştu. Turgay Gemicibaşı ayrıca maç sonu kendisinin taraftarlara argo kelimeler kullandığına dair bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara karşılık açıklamalarda bulundu. Gemicibaşı, “Maç sonu bir taraftarımız maçın heeycanı nedeniyle takım arkadaşlarıma bazı ithamlarda bulundu. Ben de soyunma odasına giderken kendisine bağırmaması gerektiğini söyledim. Ancak bazı sosyal medya sayfalarında benim taraftarlarımıza küfür ettiğim söyleniyor. Ortada küfür yoktur. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu belirtmek istedim. Bizi kayıtsız şartsız destekleyen, 90 dakika boyunca arkamızda duran bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda tüm taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar almak için çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor