ADANA DEMİRSPOR’UN KONUĞU GALATASARAY

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasında bugün saat 21.45’te seyircisi önünde Galatasaray’ı konuk edecek. Mavi-Lacivertliler, Galatasaray maçı hazırlığını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Futbolcuların antrenmanda oldukça keyifli olduğu gözlenirken, Teknik Direktör Michael Valkanis’in tüm futbolcularla bire bir konuşarak Galatasaray maçına motive etmeye çalışıyor. Özellikle genç kaleci Deniz ile yakından ilgilenen Valkanis, ona çok güvendiğini ve yolunun açık olduğunu söyleyerek onu motive ederek Galatasaray maçına hazırlıyor.

Adana Demirspor, son Kasımpaşa maçında 2-0 geriye düşüp, maçın son düdüğüne kadar mücadelesini bırakmayarak uzatma bölümünde bulduğu golle maçtan 2-2 berabere ayrılıp bir puan almayı başarmıştı. Takıma mücadele ruhu kazandıran Teknik Direktör Valkanis, “Kamp dönemini çok iyi geçirdik. Futbolcularımla her konuştuğumda maçın hakem düdüğüyle sona ereceğini ve o ana kadar mücadeleden vazgeçmemelerini söyledim. Onlar da Çaykur Rizespor maçında da aynı mücadeleyi gösterseler de gol atamadık. Ancak son Kasımpaşa maçında penaltı kaçırmamıza rağmen daha sonra Çaykur Rize maçında olduğu gibi 2-0 geriye düşmemize rağmen oyunun son bölümüne kadar sahada kaldık ve 93.dakikada bulduğumuz golle ilk puanımızı aldık. Bu mücadelelerinden dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum. Şimdi bugün daha zorlu bir maç bizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyen, ancak UEFA Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek olan Galatasaray ile karşılaşacağız. Onlar da Lugano karşısında oynadıkları kötü oyun ve skoru bizim maçımızı kazanarak unutturmak isteyecekler. Çok güzel bir maç olacağını bekliyorum. Stada gelen taraftarlarımıza puan ve puanlar alarak evlerine mutlu göndermek istiyoruz” diye konuştu.

Bu sezon transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamayan Adana Demirspor, Galatasaray karşısında seyircisinin de desteğiyle galibiyet arayacak. Ligin ilk iki haftasında Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor’a mağlup olan Mavi-lacivertliler, üçüncü maçında deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalıp ilk puanını almıştı. Adana Demirspor, geçen sezon Galatasaray 3-1 ve 3-0 mağlup olmuştu. Adana Demirspor-Galatasaray maçını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Samet Çavuş ile Bersan Duran yaparken, Muhammet Ali Metoğlu da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor