ADANA’DA HATLARI AZALTILAN MEYDAN MAHALLESİ DOLMUŞÇULARI EYLEM YAPTI

(HABER MERKEZİ)-Meydan Kooperatifi’ne bağlı dolmuşçular, hatlarının azaltılması nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaprak, kazançlarının düştüğünü ve yeni bir güzergah istediklerini söylediler.

Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Meydan Kooperatifi’ne bağlı dolmuşların güzergahından bazı durakları çıkarması üzerine dolmuş şoförleri Adana Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapıp mağduriyetlerini dile getirdiler.

Gazetecilere konuşan eylemci şoförlerden Erhan Özhan, yaptığı açıklamada “Meydan dolmuş durağı olarak buradayız. Bütün duraklara hat verildi ama bizim Meydan dolmuşlarımıza hat verilmedi. Var olan güzergahlarımız da kaldırıldı. Biz mağduruz. 16 durağa hat verildi, bizim durağımıza hat verilmedi. Tek isteğimiz diğer dolmuşlara verilen güzergahlar gibi biz de güzergah istiyoruz” dedi.

Adana’nın en kısa dolmuş durağı mesafesine sahip olduklarını ifade eden Attila Özhan, “Bizim gidiş gelişimiz 14 kilometre, diğer duraklar 25 kilometre iken 40 kilometreye yükseltildi. Çocuklarımıza harçlık bile veremiyoruz gerçekten mağduruz. Günlük kazancımız 700 TL’ye kadar düştü” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor