MUZAFFER ÇİNTİMAR’DAN ADANASPOR’A ZİYARET

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden teknik direktör Soulemane Bamba için Adanaspor’un Çatalan Tesisleri’ne gelerek takıma başsağlığı dileğinde bulundu.

Çintimar, ayrıca antrenmanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Gürhan Sakman ve Taraftar ve Taraftar Derneklerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Şekerci ile birlikte izledi. Muzaffer Çintimar’ın da izlediği ve Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Antrenman serbest yapılan koşu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışmaları ile edvam eden antrenman çift kale maçı ile sona erdi. Muzaffer Çintimar burada yaptığı konuşmada, “Başta yaşamını yitiren Soulemane Bamba’ya Allah’tan rahmet, Adanaspor camiasına başsağlığı dilerim. Adanaspor camiasının bundan sonra daha çok kenetleneceğine inanıyorum. Uzun bir aradan sonra ilk defa geldiğim Çatalan Tesisleri gerçekten çok güzel. Her şey güzel gözüküyor. Futbolcuların burada iyi bir antrenman yapma imkanı bulduklarını gördüm. Başta başkan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini de, “Sayın İl Müdürümüzün ziyareti bizleri mutlu etti. Bu zorlu dönemde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Onların her zaman desteğine ihtiyacımız var, onlar da bizlere ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Liglerin tekrar başlamasına bir hafta kaldı. Milli arayı çok iyi değerlendiriyoruz. Futbolcularımın kondisyonu ve yeni katılan oyuncularımızla eski oyuncularımızın uyumu çabuk oldu. Şu anda U21 milli takımında olan Jankat Yılmaz ve Metehan Altunbaş dışında tam kadro çalışıyoruz. Onlar da Çarşamba günü Adana’ya gelerek çalışmalara başlayacaklar. Elimizde iyi bir kadro oluştu. Başkanımız hala transfer çalışmalarını sürdürüyor. En az iki üç oyuncu daha alabileceklerini söyledi. İnşallah onlar da 13 Eylül’den önce yapılır ve takıma katılırlar. Olmazsa da sorun yok, elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmak için çalışacağız. 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.0’da kendi saha ve seyircimiz karşısında oynayacağımız Ankara Keçiörengücü maçından kayıpsız ayrılmak istiyoruz. Bunun içinde taraftarlarımızın stada gelerek bizlere hakemin bitiş düdüğüne kadar destek olmalarını ve mutlu sona birlikte ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor