ADANA BAROSU’NA 17 AVUKAT DAHA KATILDI

(HABER MERKEZİ)-Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 17 avukat daha düzenlenen törenle Adana Barosu bünyesine katıldı.

Ayşe Gürlek, Oğuz Gürlek, Elif Karaüzüm, Ceren Sözler, Şeyda Nur Taş, Nahide Selin Uçar ve Serdar Nergis için başkanlık makamında tören düzenlendi. Törene Başkan Av.Semih Gökayaz, başkan yardımcıları Av.Miyesser Ersalan Önenli, genel sekreter İlker Güzel, sayman Av.V.Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyeleri Av.Nevzat Elçi, Av.Timur Ortatepe, Av.Sinem Keskin, Av.Neval Yurtdaş, Av.Ayça Kara Sığırcı, avukatlar ve aileleri katıldı.

Ruhsat alan meslektaşlarını ve ailelerini kutlayan Başkan Av. Gökayaz, “Bugün meslektaşlarımız Avukatlık Andını okudukları andan itibaren avukatlık mesleği gibi onurlu ve kutsal bir mesleğin mensubu olacaklar. Avukatlık mesleği mücadele, sabır ve azim mesleğidir. Ülkemizde adalet ararken önümüze hep engeller çıkartılmaktadır. Savunma olarak bizim görevimiz bu engelleri aşıp adalete ulaşmaktır. Adalete ulaşana kadar bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Meslektaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyor, aramıza hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Törende Avukatlık Andını okuyan avukatlara cübbeleri; Av. Cennet Ceren Savrun, Av. Bahar Dinç Örgen, Av. Muhammed Fatih Özkan, Av. Mustafa Can Coşkan, Av. Emrah Uzuçar, Av Battal Özer, Av. Ali Mert Karakılçık, Av. Ayfer Köse, Av. Mikail Bülbül, Av. Tunay İlkkılıç, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. V. Mert Kuşdemir ve Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Selen Serder tarafından giydirildi.

Cübbe giyiminin ardından avukatların ruhsatları Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz tarafından verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor