NİHAT KÖSE ÜST ÜSTE 6.KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Adana Veteriner Hekimler Odası’nın 49’uncu Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, başkanlık yarışı Nihat Köse ve Cahit Uysal arasında geçti. Oyların çoğunluğunu alan Nihat Köse, üst üste 6’ncı defa göreve seçilirken, en uzun soluklu başkan olarak oda tarihine geçerek, kırılması güç bir rekora da imza atmış oldu.

HABER: YENER EKİNCİ

Adana Veteriner Hekimler Odası’nın 49’uncu Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı, geçen hafta sonu oda binasında gerçekleşti. İki listenin yarıştığı seçimlerde, mevcut başkan Nihat Köse 263 oy toplayarak güven tazeledi. Üst üste 6’ncı kez göreve seçilen Köse, oda tarihinde kırılması güç bir rekora da imza atmış oldu. Sonuçların açıklanmasıyla beraber Köse’yi ilk tebrik eden, geçen dönemde de rakibi olan diğer başkan adayı Cihat Uysal oldu. Uysal, ‘’Son derece demokratik bir ortamda geçen seçimimizin sonucu hepimize hayırlı olsun. Bir kez daha kazanan Sayın Nihat Köse’yi yürekten kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘’UZLAŞTIRICI VE BİRLEŞTİRİCİ OLMAK İÇİN VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Bütün katılımcılara teşekkür eden Nihat Köse ise, ‘’Mesleğimize katkı sağlamak, meslektaşlarımızın problemlerini çözmede uzlaştırıcı ve birleştirici olmak için var olmaya devam edeceğiz. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birleştirici güç ile hep birlikte el ele ve omuz omuza vererek mesleğimizi daha yukarılara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi. Adana Veteriner Hekimler Odası’nın yönetimi şu isimlerden oluştu; Nihat Köse, Üzeyir Can, Şayup Ay, Can Oral Bugan, Gazi Polat.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor