ŞİMŞEK YİNE MAĞLUP: 2-1

STAD: Corendon Airlines Park Antalya Stadı

HAKEMLER: Yasin Kol (**), Volkan Ahmet Narinç (**), Anıl Usta (**)

ANTALYASPOR: Kenan Piric (**), Veysel Sarı (**), Thalisson Kelven (**), Mert Yılmaz (**), Emrecan Uzunhan (*) (Dk.12 Erdoğan Yeşilyurt **), Andros Towsend (**) (Dk.66 Adolfo Gaich **), Sam Larsson (***) (Dk.66 Ramzi Safuri **), Erdal Rakip (**) (Dk.77 Burak İngenç **), Moussa Djenepo (**), Jakub Kaluzinski (**) (Dk.66 Soner Dikmen **), Braian Samudio (**)

ADANA DEMİRSPOR: Vedat Karakuş (**), Semih Güler (**), Andreaw Gravillon (**), Abdulsamet Burak (**), Jovan Manev (**), Yusuf Sarı (**) (Dk.90 Breyton Fougeu *), Nabil Alioui (**) (Dk.65 Salih Kavrazlı **), Ali Yavuz Kol (**) (Dk.77 Ozan Demirbağ), Bünyamin Balat (**) (Dk.90 Aksel Aktaş *), Maestro (**), Yusuf Barasi (**) (Dk.65 Tayfun Aydoğan **)

GOLLER: Dk.50 Sam Larsson, Dk.98 Braian Samuodio (Antalyaspor), Dk.84 Salih Kavrazlı (Adana Demirspor

SARI KARTLAR: Jakub Kaluzinski (Antalyaspor), Jovan Manev (Adana Demirspor)

 

Adana Demirspor, mutlak puan için gittiği Antalya’dan eli boş döndü.. İlk yarı çok iyi bir oyun ortaya koyan Mavi-Lacivertliler, iki gol bulsa da ofsayt dolayısıyla geçerli sayılmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Antalyaspor Sam Larsson’un golüyle 1-0 öne geçti. Adana Demrispor bu gole 84.dakikada Salih Kavrazlı ile cevap verdi. Dördüncü hakem ikinci yarının sonuna 10 dakika uzatma gösterdi. Maçın 1-1 beraberlikle biteceği beklenirken 98.dakikada Antalyaspor Braian Samuodio ile 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçın sonucu oldu. Adana Demirspor bu mağlubiyetle 1 puanda kalarak ligin dibinden kurtulamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

16.dakikada Adana Demirspor atağında, rakip yarı alanın ortalarında Yusuf Barasi topla buluşuyor ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

17.dakikada Antalyaspor gole çok yaklaştı. Gelişen ev sahibi atağında Demirspor ceza sahası içi sağ çaprazdan Moussa Djenepo’nun çektiği şut defans tarafından önlendi.

22.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında topla buluşan Yusuf Barasi için hakem bir kez daha ofsayt gerekçesiyle oyunu durdurdu.

30.dakikada Adana Demirspor’un kazandığı korner atışını Yusuf Sarı kullandı. Ceza sahasına gönderilen topta altı pasta topla buluşan Jovan Manev’in vuruşu savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

39.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Ali Yavuz Kol, rakip yarı alanın ortalarından uzak mesafeden şansı denese de top savunmaya çarparak uzaklaştırıldı.

Bu dakikadan sonra Adana Demirspor ve Antalyaspor’un çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıya ev sahibi Antalyaspor daha atak ve istekli başladı.

50.daikkada gelişen ev sahibi atağında Mert Yılmaz’ın pasını çok iyi değerlendiren Sam Larsson takımını 1-0 öne geçiren golü Adana Demirspor filelerine gönderdi.

56.dakikada Adana Demirspor’un geliştirdiği atakta Nabil Alioui önemli pozisyondan yararlanamadı.

65.dakikada yine gelişen Adana Demirspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf Barasi, altı pas üzerinden kötü bir vuruş yaparak takımını golden etti.

65.dakikada Adana Demirspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Yusuf Barasi’nin yerine Tayfun Aydoğan, Nabil Alioui’nin yerine de Salih Kavrazlı oyuna girdi.

66.dakikada Antalyaspor’da üç oyuncu değişikliği birden oldu. Andros Towsend’in yerine Adolfo Gaich, golü kaydeden Sam Larsson’un yerine Ramzi Safuri ve Jakub Kaluzinski’nin yerine de Soner Dikmen oyuna girdiler.

68.dakikada ev sahibinin geliştirdiği atakta Ramzi Safuri’nin Adana Demirspor ceza sahasının dışından çektiği şut kaleyi bulmadı.

74.dakikada Adana Demirspor Tayfun Aydoğan ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Tayfun Aydoğan’ın çektiği şut defansın müdahalesiyle engellendi.

Adana Demirspor beklediği gole 84.dakikada kavuştu. Gelişen Mavi-Lacivertli atağında, 65.dakikada Nabil Alioui’nin yerine giren Salih Kavrazlı’nın golüyle beraberliği sağladı: 1-1.

Maçın bu skorla biteceği beklenirken, uzatma dakikalarının 98.dakikasında Antalyaspor, Braian Samudio’nun golüyle durumu 2-1 yaptı ve maçta bu skorla sona erdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor