MUHTARLAR, HALİL NACAR’I ZİYARET ETTİ

(HABER MERKEZİ)-Çeşitli mahalle muhtarları, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Halil Nacar’ı ziyaret ettiler. Muhtarlar, sağlık konusunda Müdür Nacar’a direk ulaşabildiklerini belirterek teşekkür ettiler.

Vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanmaları ve sorunlarının çözümü konusunda muhtarların önemli olduğunu vurgulayan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını ileten muhtarlarımız vatandaşlarımız ile aramızdaki köprü ve gözümüz, kulağımız. Muhtarlarımıza ziyaretleri için çok teşekkür ederim” dedi.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle muhtarları ise sağlık konularında Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ın çok yardımcı olduğunu ifade ederek, “Müdürümüzü hangi saatte arasak ulaşabiliyoruz ve bu çok önemli. Mahalle sakinlerimizin sağlık sorunlarında hemen ulaştığımız Halil Nacar müdürümüz sağolsun her türlü desteği veriyor ve mahalle halkımız adına teşekkür ederiz” dediler.

MUHTARLAR ZİYARET ETTİ

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Türkocağı Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kaplan, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ömer Atiz Yenibey Mahallesi Muhtarı Ramazan Tamu, Mestanzade Mahallesi Muhtarı Hüsnü Yiğit ve Şehitduran Mah. Muhtarı Rahim Tuna Işık’ı misafir etti. Ziyarette sağlık alanından vatandaşların en iyi şekilde yararlanması konuları konuşuldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor