ADANASPOR U-19 TAKIMI FIRTINA GİBİ ESİYOR…

2024-2025 sezonu U19 Elite B Ligi 7.haftasında Adanaspor U19 takımı konuk ettiği Altay U19’u 7-2 farklı yendi. Osman Yereşen tesislerinde saat 12.00’de başlayan mücadelede Turuncu-Beyazlılar, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 7-2 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapatarak puanını 15’e çıkartarak 3.sıraya çıktı.

Adanaspor’da İsmail Solmaz 1, Mücahit Beliren 1, Bartu Büyüköztürk 3, Burhan Tüzün 2 gol 4 asistle ön plana çıkan isimler oldu. Turuncu-Beyazlıların mükemmel olduğu mücadelede izlemeye gelen seyirciler bol gol seyrederken, muhteşem bir Adanaspor takımını izledi. U19 Elite B Ligi’nde İsmail Akbaşlı yönetimindeki Turuncu-Beyazlılar, 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyet alarak 15 puana ulaştı. İsmail Akbaşlı maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekten çok iyi oynadık. Futbolcularımı kutluyorum. Altyapımızın ne kadar iyi durumda olduğunu herkes gördü, en kısa zamanda A takıma buradan futbolcular göndereceğiz. Bizim amacımız A Ligi’ne çıkmak. Bunu yapacak kapasitemiz var. Oyuncularımız bunu herkese gösterdi. Önümüzdeki hafta deplasmanda ligin son sırasında yer alan Manisa Futbol Kulübü ile oynayacağız. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor, biz yine sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak galip gelmek için oynayacağız. Liderle aramızda şu an 2 puan bulunuyor. Eskişehirspor Kulübü’nün bir maçı eksik 16 puanla ikinci sırada yer alıyor. Şimdi Altay maçını unuttuk, önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisa Futbol Kulübü maçına odaklanacağız” diye konuştu.

Adanaspor, lige Turgutluspor ve Eskişehir Kulübü yenilgileriyle başladı. Turgutluspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Turuncu-Beyazlılar, Eskişehir Kulübü’ne kendi sahasında 3-2 mağlup oldu. Adanaspor bu mağlubiyetlerden sonra arka arkaya 5 galibiyet alarak taraftarlarını memnun etti. Turuncu-Beyazlılar kendi sahasında oynadığı 3 maçı sırasıyla Bucaspor 1928’i 3-1, ligin dördüncü haftasında Sincan Belediyesi Ankaraspor’u 3-0, Siltaş Yapı Pendikspor Futbol Kulübü’nü 3-2 yendikten sonra deplasmanda karşılaştığı Corendon Alanyaspor’u 3-1’le geçen Adanaspor, 7.haftada yine kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Altay’ı da 7-2 mağlup etmeyi başardı. Turuncu-Beyazlılar, şu an ligde 15 golle en fazla gol atan takım hüviyetinde olmasına rağmen kalesinde de gördüğü 10 golle de defansı alarm veriyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor