ASİL BOSTANCI BIRAKTI

Adanaspor’un Kulüp Başkanı Asil Bostancı görevinden ayrıldığını duyurdu. Başkan Asil Bostancı, kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Onurla yürüttüğüm başkanlık görevimden sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak zorunda olduğumu üzülerek açıklıyorum. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm Adanaspor camiasına görev sürem boyunca bana sağladıkları destek ve gösterdikleri anlayış için sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Asil Bostancı’nın istifasının ardından şimdi kulüp başkanlığına kimin getirileceği merak ediliyor. Bayram Akgül tekrar kulüp başkanlığına gelip gelmeyeceği merak edilirken, Adanasporlu taraftarlar endişeli bekleyişe girdiler. Turuncu-Beyazlılar’ın bu hafta sonu çok önemli Ankaragücü maçı öncesi böyle bir olayın yaşanması takım üzerinde nasıl bir etki yaratacağı da merak konusu. Geçen hafta içerisinde Teknik Direktörlüğe getirilen Kemal Kılıç’ın başkanın istifasından sonra nasıl bir yol izleyeceği, takımla çalışmalara devam edip etmeyeceği hatta istifa edebileceği de konuşuluyor. Zor günler geçiren Adanaspor’u bu zorlu dönemeçte yalnız bırakan Asil Bostancı’ya taraftarlar çok büyük tepki gösterdi. Konuştuğumuz bazı taraftarlar, “Bu pozisyonda takımı bırakmak Asil başkanımıza yakışmadı. En azından ilk yarının sonuna kadar başkanlıkta kalsaydı. Ondan sonra duruma bakıp istifa edebilirdi. Biz de şimdi merakla bekliyoruz. Başkanlığa kim gelecek, nasıl bir yol izlenecek, takımda nasıl bir değişiklik olacağız gerçekten çok merak ediyoruz” dediler.

Öte yandan Adanaspor, Trendyol 1.Lig’de oynadığı 7 karşılaşmadan topladığı 5 puanla 19.sırada yer alıyor. Turuncu-Beyazlılar 7 karşılaşmanın ikisinde berabere kalıp birinde de galip geldi. Diğer taraftan Turuncu-Beyazlılar, kendi sahasında yenildiği Çorumspor maçının ardından, bu hafta sonu oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına bugün başlayacağı belirtildi. Takımda büyük moral bozukluğu olduğu ve Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın nasıl bir antrenman programıyla takımı Ankaragücü maçına hazırlayacağını Adanaspor camiası çok merak ediyor. Bu hafta sonu oynanacak maçlardan sonra milli araya gidileceği ve 15 günlük bir zaman olacak ve bu süreçte Adanaspor’da başta başkanlık olmak üzere kötü gidişin nasıl durdurulacağı konusunda ne gibi önlemler alınacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor