ADANA DEMİRSPOR, KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK İSTİYOR

Adana Demirspor, yarın saat 16.00’da Yeni Adana Stadı’nda karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına Serkan Damla yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Maçı Alpar Akarsu yönetecek. Akarsu’nun yardımcılıklarını Mehmet Kısal ile Murat Altan yaparken, Yusuf Ziya Gündüz de dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

Lig başladığından bu yana kötü gidişatına bir türlü dur diyemeyen Adana Demirsporlu futbolcular bu sefer Samsunspor karşısında son vermek istiyorlar. Hafta boyunca Serkan Damla yönetiminde bu maçın hazırlıklarını sürdüren Mavi-Lacivertliler, bugün son kez yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacaklar. Serkan Damla, antrenman sonrası yaptığı açıklamada “Arkadaşlarımız çok iyi mücadele ediyorlar. Sezon başından bu yana yaptığımız bireysel hatalar sonucu gol yiyoruz. Bunun bir türlü şu ana kadar geçemedik. Geçen hafta da bireysel hatalar sonucu yediğimiz goller sonucu mağlup olduk. Bu sefer daha dikkatli olup, takım savunmasını daha iyi yapıp rakibimize gol şansı vermeyerek, yakaladığımız pozisyonları da gole çevirerek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz de var, yeter ki ilk golü yemeyelim. Bunun için de hafta boyunca bunun çalışmalarını yaptık. Artık kazanıp, önümüze daha iyi bakacağız. Hem kötü gidişata son vermek, hem de taraftarlarımızla barışmak için bu maç bizim için çok önemli” dedi.

Diğer taraftan kulüpten yapılan açıklamaya göre, taraftarların talepleri doğrultusunda maç bileti fiyatlarında değişikliğe gidildiğini belirtti. Açıklamada, “Bu önemli müsabaka öncesi ‘Futbolcusu, hocası, taraftarıyla’ anlayışında kulübümüz için kenetlenmeye hazır olun tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Kombine bilet sahibi taraftarlarımızın bu hafta oynanacak müsabakanın takımımız adına önemi dolayısıyla anlayışlı olacaklarını temenni etmekteyiz. Buna göre Maraton üst 40 TL, Batı tribün alt 194 TL, Maraton alt 94 TL, Misafir 25 TL, Kale arkası tribünü Kuzey K.Alt 19 TL, Güney K.Alt kadın taraftarlara özel. Bu arada kulüpten yapılan açıklamada, Adana Demirspor Kulübü ‘Sportif Direktör ve A Takım Başkan Vekili’ görevine Muhammed Türkmen getirildi. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz denildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor