CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ADANA’DA

(HABER MERKEZİ)-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen Teknoest 2024’e katılarak gençlerle buluştu. Erdoğan, milli teknoloji hamlesi ve gençlerin Türkiye’nin geleceğindeki rolüne vurgu yaptı.

Erdoğan, “Adana’nın vizyoner ve vatansever gençlerini selamlıyorum. Ülkemizin geleceği için hayal kuran, çalışan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin enerjisi ve heyecanı, Türkiye’nin aydınlık yarınlarına ışık tutacak” dedi. Cumhurbaşkanı ayrıca, Adana’nın teknolojiye ve bilime olan ilgisinin her geçen gün arttığını belirtti ve Türkiye’nin milli teknoloji hamlesinin meyvelerini verdiğini söyledi. “Bugün burada sadece havacılık ve uzay alanındaki başarılarımızı değil, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olacak genç beyinlerimizi de görüyoruz” ifadelerini kullanan Erdoğan, gençlerin Aziz Sancar gibi bilim insanları ve Cezeri gibi mucitlerin izinden gideceğini inandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda festivale katılan tüm gençleri selamlayarak, Türkiye’nin parlak geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra yarışlarda ödül alanlara plaketlerini verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor