MURAT SANCAK, BAŞKANLIĞI BEDİRHAN DURAK’A DEVRETTİ

Bu sezon 8 maçta 1 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 1 puan alabilen Adana Demirspor’da sular durulmuyor. Teknik Direktörle yollar ayrıldıktan sonra bu sefer de Başkan Murat Sancak, görevini Bedirhan Durak’a devretti. Murat Sancak, “Adana Demirspor’umuzu bu hale kan emici bir takım kişiler getirdi” dedi. Adana Demirspor’un bu zor süreçten nasıl çıkacağını Adana Demirspor taraftarı kadar Adanalılar da merak ediyor.

Süper Lig’in son sırasına adeta demir atan ve kötü gidişi bir türlü durdurulamayan Adana Demirspor’da 3-1’lik Samsunspor yenilgisinden sonrası başkan Murat Sancak görevi bıraktı. Murat Sancak, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkanlık görevine Bedirhan Durak’ın getirildiğini duyurdu. Murat Sancak, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle; Bundan sonraki süreçte Murat Sancak olarak; dün, bugün ve yarına ilişkin olup biten tüm olayları, çeteleşerek oyunda olan, kullanılan ve Adana Demirspor’u tüketmek üzere yapılmak istenen tüm gerçekleri en yakın zamanda sizlere aktaracağım. Almış olduğum veda kararı, Samsunspor maçından önce almış olduğum bir karardır. Adana Demirspor’umuz deyimi yerindeyse kan emici bir takım isimler tarafından bu hale getirilmiş olup, bu isimleri tek tek tüm yaptıkları ile gözler önüne sürerek, camiamız başta olmak üzere kamuoyuna açıklamak boynumun borcudur.

Şu an gerçek Adana Demirspor taraftarlarına, Mavi-Lacivert renklere gönül vermiş tüm birlikte yürümüş olduğum dostlarıma “Kusura bakmayın ve hakkınızı helal edin” diyorum. Benim hakkım var ise, hepinize helaldir. Bu kadar maddi menfaatleri için ruhunu satmış olan kişilerle yola devam etmem mümkün değildi. Ayrıca dipnot olarak belirtmek istiyorum ki; devir şartlarını daha önce duyurmuş olduğum, elini avucunu ovan kişiler daha çok beklersiniz. Sizler ve sizin abileriniz bu kulübü asla alamayacak ve emellerinize ulaşamayacaksınız. Adana Demirspor’u; sizlere rağmen, sizlerle mücadele etmeye devam ederek, gerçek anlamda sahip çıkacak kişilere devredeceğim. Kamuoyuna saygılarımla.

SERKAN DAMLA: AYAĞA KALKACAĞIZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Serkan Damla ise, Samsunspor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Milli maç arasında iyi çalışıp takımımızı ayağa kaldıracağız” dedi. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Serkan Damla, ”Aslında maça planladığımız şekilde başladık Oyunun ilk yarısında topa hakim olan taraf, rakibe pozisyon vermeyen taraf bizdik. Rakibin ilk yarı kalemize şutu bile yok. Oyun hakimiyeti bizdeydi. İkinci yarıda zorunlu değişiklilerden dolayı oyuna müdahale ettik. Çok pozisyona girdik ama değişikliklerden sonra oyunun kontrolünü rakibe verir gibi olduk. Taçtan çabuk başlama olunca skor 1-1 oldu. Oyuna hamleler yaptık ama maalesef 3-1 mağlup olduk. Çalıştığımız yerden sürekli gol yemek gerçekten üzüyor. Üzgünüz, kazanmak istiyorduk. Genç takımız, yediğimiz gollerden sonra öz güven eksikliği oluyor. Lig uzun maraton, önümüzde uzun süreç var. Milli maç arasında iyi çalışıp takımımızı ayağa kaldıracağız” diye konuştu. Diğer taraftan Adana Demirspor’un çalışmalarına yarın toplanarak başlayacakları belirtildi.

Adana Demirspor, milli aradan sonraki 9.haftayı bay takım olarak geçirecek. Mavi-Lacivertliler, böylece 3 haftalık bir dinlenme ve çalışma fırsatı bulabilecek. Teknik Direktör Serkan Damla’nın Samsunspor maçından sonraki yaptığı açıklamada söylediği gibi milli aradan sonra karşılaşacakları yine kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları NET Global Sivasspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Adana Demirspor, Sivasspor’dan sonra Bellona Kayserispor, İKAS Eyüpspor, Trabzonspor, Tümosan Konyaspor, Göztepe, Beşiktaş, Atakaş Hatayspor, Rams Başakşehir Futbol Kulübü ve Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştıktan sonra ilk yarıyı tamamlayacak. Bu 10 haftalık periyottan alacağı puanlar Adana Demirspor’un ikinci yarıdaki durumunu belirleyecek. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor