SAĞLIK-SEN ASIM CEMEK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları Asım Cemek Futbol Turnuvası başladı.
Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında Asım Cemek Çocuk Acil FK ile Çukurova Sağlık Gücü arasında oynanan karşılaşma ile başlayan turnuvanın başlama vuruşunu Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, merhum Asım Cemek’in eşi Feray Cemek ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu birlikte yaptı.
NENNİOĞLU: “ASIM AĞABEYİN ACISI BÜYÜK”
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu,”Bugün gerçekten yüreğirimiz yaralı. Asım ağabeyin acısı büyük” diye başladığı konuşmasında, vefatının Allah’ın takdiri olduğunu vurguladı.
Turnuva için bir ay öncesinden hazırlıkların başladığını hatırlatan Başkan Nennioğlu, “Asım Ağabeyin adını yaşatmak için futbol turnuvası düzenleyelim dedik. İki aya yakın bir turnuva süreci olacak. Dualarla analım diye bugün buradayız. Asım Cemek Ağabey çok sevilen ve sayılan bir insandı” diyerek turnuvanın sadece Sağlık-Sen’in olmadığını sendikalar üstü bir organizasyon olduğunu ifade etti.
Merhum Asım Cemek’in eşi Feray Çemek’e turnuvanın anısına çiçek veren Başkan Bekir Nennioğlu, maçların dostluk içinde geçmesini temenni etti.
NACAR: “ASIM, UNUTMAYACAĞIMIZ BİR ARKADAŞIMIZDI”
Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Asım Cemek’i yakından tanıdığını, herkesin çok sevdiği bir kişiliği olduğunu vurguladı. Turnuvayı düzenleyenler ve katılım gösteren takımlara da teşekkür eden Uzm. Dr. Nacar, “Bizimle beraberken vefat ederek zamansız aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı unutmamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Asım da bizim unutmayacağımız arkadaşlarımızdan birisi. Rabbim mekanını cennet eylesin” şeklinde konuşarak ailesi ve arkadaşlarına da sabır diledi.
Uzm. Dr. Nacar, konuşmasının sonunda, katılımcıları merhum Asım Cemek için Fatiha okumaya davet etti.
DR. ALTUNSU: “CAMİAYA YAKIŞIR KARŞILAŞMALAR OLMASINI DİLİYORUM”
Adana İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Tanju Altınsu da merhum Hemşire Asım Cemek hakkında düşüncelerini dile getirdi. Futbol turnuvası düzenleyerek sağlık çalışanlarını bir araya getiren başta Sağlık-Sen Başkanı Bekir Nennioğlu ve Gençlik Kolları üyelerini tebrik eden Dr. Altunsu, “Burada bir dostluk ve arkadaşlık içerisinde camiaya yakışır bir şekilde karşılaşmaların olmasını diliyorum” diye konuştu.
Turnuvanın açılış maçını Sağlık-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Kılkış, Sağlık-Sen Adana Şubesi Kadın Kolları Başkanı Yasemin Çelik, Başkan Yardımcısı Makbule Tekayak, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kazım Polat,
Merhum Asım Cemek, Adana Şehir Hastanesi’nde laboratuvar teknisyeni olarak görev yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu 1 Ağustos 2024 tarihinde kayatını kaybetmişti.
8’er kişinin 25. dakikalık iki devre halinde oynadığı maçta 5 oyuncu değiştirme hakkı bulunuyor. Taç çizgilerinin tel örgülerle bir olduğu için ‘taç’ vuruşunun olmadığı maçta kaleciye geri pas da verilemiyor. (BÖLGE SPOR)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor