‘Anahtar’ gösterim için gün sayıyor

Yönetmen ve Oyuncu Serdar Kürkbabaoğlu’nun beşinci uzun metrajlı filmi Anahtar gösterim için gün sayıyor. ‘Anahtar’ filminde başrolü Emine Şule ve Serdar Kürkbabaoglu ile birlikte paylaşıyor.

Yeşilçam filmlerinin unutulmuz oyuncularından Yılmaz ve Ökkeş Avgın’da Anahtar’da önemli roller üstlendi. ‘İyiler her daim kaybetmeye mahkûmdur” söyleminden ilerleyen filmde yine Yeşilçam sinemasından tanınan Atmaca Şenbay ve Adnan Karabacak’ta ‘konuk oyuncu’ olarak rol aldı.

Anahtar filminin senaryosundan, yönetmenliğine ve yapımcılığına kadar her aşamasını tek başına üstlenen Serdar Kürkbabaoğlu, “Filmimiz 2024 Aralık ayının ilk haftasında Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda izleyici ile buluşacak. Yönetmenlik kariyerimin beşinci filmi olan Anahtar’da çok değerli bir hazinenin haritasının bulunduğu yerin anahtarının peşindeki mafya gruplarının çatışması anlatılıyor. Avantür, aksiyon tarzındaki filmimiz Mersin, Adana, Yumurtalık, Yılankale, Pozantı, Hacıkırı Alman Köprüsü, Niğde Ulukışla, Çiftehan gibi farklı mekânlarda 8 aylık bir dönemde çekildi” dedi.

Yönetmen ve Oyuncu Serdar Kürkbabaoğlu, filmin çekim aşamasında sponsor olan Klink Kebap Mehmet Dilmen, Seyhan Giyim, Ottoman Balo Salonu, Ajans BK, ZZ Reklam, Atmaca Restaurand’a destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Adanalı fotoğraf sanatçısı ve sinemacı Serdar Kürkbabaoğlu’nun filmografisi şöyle sıralanıyor; Yaban Gülü (2006), Sevgi Çıkmazı (2006), İki Ruhlu Kadın (2012), Kimsin Lan Sen? (2016) ve Anahtar (2024). (BÜLTEN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor