AHLAKSIZ SİYASET

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresi Yüreğir Belediyesi’nin bahçesine atılmış, bunun Yüreğir Belediye Başkanı sayın Ali Demirçalı’nın talimatıyla yapıldığı iddia edilmiş.. İddia eden kim? AKP’nin Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı.. Ne diyor Ozan Gülaçtı?

“Yüreğir Belediye Başkanı’nın görevi devraldığı sırada makam odasında bulunan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, Cumhurbaşkanımıza ait fotoğraf sonrasında indiriliyor ve belediye bahçesi içerisinde saygısızca bir muameleye maruz bırakılarak çöp poşeti içinde uygun olmayan bir şekilde bulunuyor. Burada sadece bir fotoğrafın indirilmesini ve atılmasını konuşmuyoruz. Burada, bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına, milletin iradesine, milli iradenin en yüksek temsil makamına yapılmış, küstahça bir saldırıyı kınıyoruz.”

Doğruysa, kınamanız, tepki göstermeniz hakkınızdır.. Hayali bir senaryo yazıyor ve paylaşıyorsanız bir siyaset adamına hiç ama hiç yakışık almaz.

Ozan Gülaçtı! “Biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz” derler ya biz öyleyiz.. Biz bu kentte gazetecilik mesleğinde 50 yılı çoktan aşan gazetecilerden biriyiz ve birçok insanla yakın tanışıklığımız vardır, bunlardan biri de zat-ı alinizdir.

İddianızı birlikte okuyalım.. Şöyle diyorsunuz;

“Yüreğir Belediye Başkanı’nın görevi devraldığı sırada makam odasında bulunan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, Cumhurbaşkanımıza ait fotoğraf sonrasında indiriliyor ve belediye bahçesi içerisinde saygısızca bir muameleye maruz bırakılarak çöp poşeti içinde uygun olmayan bir şekilde bulunuyor. Burada sadece bir fotoğrafın indirilmesini ve atılmasını konuşmuyoruz. Burada, bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına, milletin iradesine, milli iradenin en yüksek temsil makamına yapılmış, küstahça bir saldırıyı konuşuyoruz. Bu hadsizliğin ve ahlaksızlığın sorumluları bilsinler ki siz ancak bir fotoğrafı indirip atabiliriz. Ancak bu milletin gönlünden Recep Tayyip Erdoğan sevgisini asla söküp atamazsınız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını makam odasından indirenler, yalnızca bir fotoğrafı değil, bu milletin demokrasiye olan inancını ve 100 yıllık mücadelesini ayaklar altına almak istemiştir ama şunu çok iyi bilsinler ki bu ülkenin evlatları olarak bizler buna asla müsaade etmeyeceğiz. Kim bu hadsizliği yapmışsa, kim bu rezalete göz yummuşsa, adalet önünde en ağır şekilde hesap vermesinin takipçisi olacağız”

Peki ispat edebilecek misiniz? İspat edememeniz halinde istifa edecek misiniz, aldattıklarınızdan özür dileyecek misiniz sayın il Başkanı?

Bir başka soru da şu;

Yüreğir Belediye Başkanı sayın Ali Demierçalı’nın aşağıdaki yazılı açıklaması mı, yoksa sizin yukarıda yazdığınız yazılı açıklamanız mı inandırıcı.. Ben sayın Ali Demirçalı’nın açıklamasını daha inandırıcı buluyorum ve sayın Ali Dlemirçalı’nın yazılı açıklamasıyla noktayı koyuyorum;

“Bu olay bizim de canımızı sıktı. Bu bir komplo ve bu tuzak. Hepimizin Cumhurbaşkanı, bizim de Cumhurbaşkanımız. Sonuçta ona yapılmış saygısızlık, tüm topluma yapılmıştır. Şu anda soruşturmayı başlattık. Gereği neyse yapılacaktır. Zaten bugün de savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor