KÜÇÜK KAPLANLAR GALİBİYET SERİSİNİ 7’YE ÇIKARDI

Adanaspor A takımı kötü günler geçirirken, U19 takımı başarıdan başarıya koşuyor. Son olarak Sakaryaspor U19 takımını 2-0 yenen Adanaspor U19 takımı galibiyet serisini 7’ye çıkararak büyük başarıya imza attı.

 

2024-2025 U19 Elit B Ligi 9.hafta karşılaşmasında Osman Yereşen Tesisleri’nde Adanaspor, Sakaryaspor’u konuk etti. Turuncu-Beyazlılar, Sakaryaspor’u da 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatarak yoluna devam etti. İsmail Akbaşlı yönetimindeki Adanaspor, ligde 2.sırada yer alırken, galibiyet serisini de 7’ye çıkarmış oldu. Turuncu-Beyazlılar, attıkları 27 golle de şu anda ligde en çok gol atan takım hüviyetinde bulunuyor. Adanaspor U19 takımı ligin ilk maçında Turgutluspor’a deplasmanda 3-1, ikinci haftada kendi sahasında Eskişehir Kulübü’nü 3-2 yenildikten sonra bir daha yenilgiyle tanışmadı, hatta beraberlik bile almadan 7’de 7 yaparak 21 puanı hanesine yazdırmış oldu.

Şu anda 22 puanlı Eskişehir Kulübü’nün arkasından ikinci durumda bulunan Adanaspor U19 takımı 19 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile saat 12.00’de karşılaşacak. Adanaspor’un galibiyet serisi kendi sahasında karşılaştığı Bucaspor 1928’i 3-1 yenerek başladı. Turuncu-Beyazlılar, daha sonra sırasıyla yine kendi sahasında Sincan Belediyesi Ankaraspor’u 3-0, Siltaş Yapı Pendikspor Futbol Takımı’nı kendi sahasında 3-2 yendikten sonra, Corendon Alanyaspor’u deplasmanda 3-1, Altay’ı kendi saha ve seyircisi önünde tarihi 7-2 farkla mağlup eden Adanaspor, daha sonra deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’nü 3-0 yendikten sonra, 9.haftada kendi sahasında karşılaştığı Sakaryaspor’u da 2-0 yenerek 7’de 7 galibiyet serisi yakalayarak Süper Lig’in lideri Galatasaray’ın 6’da 6 galibiyet serisini de kırmış oldu.

Teknik Direktör İsmail Akbaşlı yönetiminde gerçekten çok iyi futbol oynayarak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Adanaspor U19 takımı, aldığı galibiyet serisiyle de rakiplerinin korkulu rüyası oluyor. İsmail Akbaşlı, Sakaryaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Çocuklarımla gurur duyuyorum. İlk iki haftadaki mağlubiyetten sonra bir çok kişi bu çocuklardan bir şey olmaz demeye başladılar. Ama ben onlara güvendim ve onlarda benim güvenimi boşa çıkarmadılar. Şu anda liderin 1 puan gerisinde bulunuyoruz. Bu hafta sonu oynayacağımız Gaziantep Futbol Kulübü maçını da kazanarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor