Gönülden Gönüle Sesler Korosu yeni sezon açılışını yaptı

Müziğe gönül vermiş farklı meslek gruplarından kişilerin şarkı söyleyerek sanata katkı sağladığı Gönülden Gönüle Sesler Korosu, 2024-2025 yılı sezonunu açtı. Çalışmalarını Çukurova Belediyesinin Emekli Dinlenme Evi’nde Şef Özgür Sarıçam ile gerçekleştiren Tülay Yılmaz yönetimindeki topluluk, açılışlarını da aynı yerde küçük bir kutlamayla yaptı. Açılışa Adana Korolar Federasyon Başkanı Zafer Hallaçoglu, Savaş Oytun ve Okay Şenel katıldı.

Gönülden Gönüle Sesler Korosu yöneticisi Tülay Yılmaz, yeni sezonda çok yoğun çalışacaklarını ve müzik severlere unutamayacakları bir konser vermeyi planladıklarını belirtti. Yılmaz yaptığı açıklamada “Burada müziğe gönül vermiş birçok arkadaşımız var. Hepsinin de sesi çok özel ve çok güçlü. Bu da koromuzu olumlu etkiliyor. Birlikte şarkılar söylemek, etkinlikler gerçekleştirmek bizlerin en büyük motivasyonu. Bu enerjimiz seyirciye de yansıyor ve her konserimizden mutlu ayrılıyorlar, bunu görmek de bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Koro Şefi Özgür Sarıçam ise 14 Ekim saat 18.00’de açılacak olan kültür sanat evinin açılışında şarkı söyleyeceklerinin altını çizdi. Sarıçam, “Sanat camiasının birbirine destek olması gerekiyor. Güzel işler yapmaya çalışıyoruz yapanları da destekliyoruz. Koro olarak da o gün orada olmaktan mutluluk duyacağız. Yeni sezona da ilk konserimizle merhaba demiş oluruz” açıklamasında bulundu. (BÜLTEN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor