LEZZET FESTİVALİ’İNDE POZANTI STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, belediye standını ziyaret eden misafirlere kapış kapış satılan Pozantı Çileğini elleriyle ikram etti.

Adana Valiliğinin ev sahipliğinde “Kökleriyle Adana” temasıyla düzenlenen “8. Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde” Pozantı Belediyesi’nin organik lezzetlerinin bulunduğu stant büyük ilgi gördü

POZANTI ÇİLEĞİ KAPIŞ KAPIŞ

Pozantı Belediyesi’nin açtığı stantta özellikle 1400 rakımda yetişen doğal ve aroması yoğun Pozantı Çileği kapış kapış satılırken, organik ürünler olan bal, cevizli pekmez sucuğu, elma, tarhana, köy domatesinin yanında Belediye işletmesindeki Sebze-Meyve Kurutma Merkezinde üretilen meyve reçelleri, kurutma ürünleri ve üzüm pekmezi festivale katılanların yoğun ilgisine sebep oldu.

Belediye standını eşi Ayşe Avan ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Avan, standı ziyaret eden misafirlere elleriyle Pozantı Çileğinden ikram etti.

ZİYARETÇİLERİ POZANTI LEZZETLERİYLE BULUŞTURUYORUZ

Tüm hemşehrilerini Lezzet Festivaline davet eden Başkan Ali Avan, “Belemedik Tabiat Parkında Pozantı Belediyemiz olarak vermiş olduğumuz kahvaltı programının ardından şimdi de festival alanındaki standımızdayız. Pozantı’mızın ve belediyemiz işletmesindeki sebze meyve kurutma merkezimizin organik ürünlerini festivale gelen ziyaretçilere buluşturuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Lezzet Festivaline ve Pozantı Belediyesi standımıza bekliyoruz.” Dedi.

Standı Pozantı Kaymakamı Ekrem Güdek, Karaisalı Kaymakamı Eda Sel Güdek, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Pozantı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Olguner ve birçok siyasi parti temsilcileri ziyaret etti. (BÜLTEN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor