KAPLAN’DA TATSIZ İDMAN

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor’a 4-1 yenilerek büyük şok yaşayan Adanaspor’da ligin 10.haftasında karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

 

Kemal Kılıç yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Futbolcular antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladıktan sonra taktik çalışması yapıldıktan sonra çift kale maçla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Adanaspor, 9 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle topladığı 5 puana karşılık 19.sırada bulunuyor. Turuncu-Beyazlılar, attıkları 10 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü. Adanaspor’da hem gol sıkıntısı çekiliyor, hem de defans hattında yaşanan sorunların da fazla gol yemesinde büyük etken gözüküyor. Hatta transfer döneminin son günlerinde defansa Isaac Donkor’u transfer etseler de o da defanstaki hataya çözüm olamadı. Kötü sonuçlardan sonra teknik direktör değişikliğine giden Adanaspor yönetimi en son Kemal Kılıç’ı takımın başına getirdi. Kemal Kılıç yönetiminde de kötü sonuçlar alan Turuncu-Beyazlılar da şimdi ne olacak merak ediliyor.

Kemal Kılıç, Şanlıurfaspor maçından sonra yaptığı açıklamada ağır bir mağlubiyet yaşadıklarını söyleyerek, “Mağlubiyetin belki utanılacak bir durumu yok ama utanç bir tabloyla karşı karşıyayız. Adanaspor bizim için kulüpten çok öte bir yerdir, sevdiğimiz ve yetiştiğimiz camiadır. Dolayısıyla ben de oyuncular da bunun bedelini ödemek zorundayız” diye konuştu. Adanaspor, 25 Ekim Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyonluk adaylarından Fatih Karagümrük deplasmanına gittikten sonra, 11.haftada kendi saha ve seyircisi önünde Teksüt Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Turuncu-Beyazlılar da bu iki maçtan alınacak sonuç merakla bekleniyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor