ADANA VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGER MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Vali Köşger; “Muhtarlık kurumumuz demokrasimizin temel taşıdır. Muhtarlarımız milletimizin sesidir. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözülmesinde önemli bir rol oynayan muhtarlarımız; devletimizin vatandaşlarımıza uzanan elidir.” dedi.

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtar derneklerinin başkanları ve Adana’da görev yapan muhtarlardan oluşan heyeti kabul ederek, sorunlarını dinledi.

Vali Köşger; Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Adana Şube Başkanı Ali Çokörekler, Muhtarlar Birliği Derneği Sarıçam Şube Başkanı İsmail Güder, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün, Sarıçam Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Dönmez, Adana Çukurova Muhtarlar Derneği Başkanı Sibel Polat, Adana Seyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Ferudun Dağlık, Yüreğir Ağzıbüyük Mahallesi Muhtarı Ahmet Ersinadım, Yüreğir PTT Evleri Mahallesi Muhtarı Ali İnce’nin yanı sıra İdare ve Denetim Müdürü Merve Gül Bilaloğlu ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Hakverdi’nin de katıldığı ziyarette ilimiz genelinde hizmet veren tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.

Muhtarlarımızın üzüntüsünde, sevincinde milletimizin en yakın paydaşı olduğunu kaydeden Vali Köşger; “Muhtarlık kurumumuz demokrasimizin temel taşıdır. Muhtarlarımız milletimizin sesidir. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözülmesinde önemli bir rol oynayan muhtarlarımız; devletimizin vatandaşlarımıza uzanan elidir.” diyerek yurdumuzun dört bir yanında görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayıp, çalışmalarında başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor