KAPLAN İSTANBUL YOLCUSU

Adanaspor, ligin 10.haftasında 25 Ekim Cuma günü deplasmanda Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde, Çatalan tesislerinde yaptıkları antrenmanla devam ettiler. Fatih Karagümrük-Adanaspor maçını Turgut Doman yönetirken, Emre Doğu ve Kürşathan Akın yardımcılıklarını, Egemen Artun da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

 

Çatalan tesislerinde yapılan antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Futbolcular antrenmanı koşu ve ısınma hareketleriyle başladı, daha sonra dar alan top kapma çalışmaları yapan futbolcular, çift kale maçla antrenmanı tamamladılar. Futbolcuların önceki günkü antrenmana göre dünkü antrenmanda daha hırslı ve istekli gözüktüler. Öte yandan Adanaspor, bugün sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Turuncu-Beyazlılar, antrenmanın ardından uçakla İstanbul’a hareket edecek ve konaklayacağı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Geçen hafta kendi sahasında Şanlırufaspor’a 4-1 mağlup olan Adanaspor’da şimdi gözler Fatih Karagümrük maçına dikildi. Ligin şampiyon adaylarından olan rakiplerine karşı nasıl bir oyun sergileyecekleri ve nasıl bir sonuç alacakları merak konusu. Oynanan 9 maçın 5’inden mağlubiyetle ayrılan Adanaspor, diğer dört maçından sadece ilk maçta kendi sahasında oynadığı Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup edip, daha sonra ligin dördüncü haftasında Manisa deplasmanında 0-0 beraberlikle ayrıldıktan sonra, kendi sahasında Ankara Keçiörengücü ile 1-1 kaldıktan sonra en son yine deplasmanda milli aradan önce karşılaştığı Ankaragücü karşısında 0-0 berabere ayrılarak 6 puana ulaşmış, milli aradan sonra kendi sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’a 4-1 yenilerek büyük şok yaşamıştı.

Kemal Kılıç antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Şanlıurfaspor maçında gerçekten kendimizden beklenmedik şekilde kötü oynadık. Özellikle deplasmanda hiç gol atmamış bir takıma karşı evimizde 4 gol yememiz utanç verici. Bunu düzeltmemiz gerekiyor, eğer bu işi düzeltmeyecek bir şeyimiz varsa derhal gereğini yaparız. Şimdi daha zorlu bir maç bizleri bekliyor. Yarın akşam oynayacağımız Fatih Karagümrük maçında futbolcularımın nasıl bir reaksiyon göstereceğini ben de merak ediyorum. Hafta başından itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımla toplantılar yaparak Ankaragücü maçı ve Şanlıurfaspor maçlarını izlettim, nerelerde hata yaptıklarını gösterdim. Defans ve orta saha arasındaki uyumsuzluğun takıma ne kadar pahalıya patladığını gösterdim. İnşallah aynı hataları Fatih Karagümrük maçında yapmayız” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor