VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER, HEM ÖDÜL HEM DE TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde sponsor olanlara ve katılımcı firmalara teşekkür etti. Vali Köşger, 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında yapılan “Fotoğraf Maratonu”nu yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini ve festivalin sponsorlarıyla katılımcı firmalara teşekkür belgelerini takdim etti.

Adana Müzesi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Vali Köşger, öncelikle Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin Adana’ya yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Uluslararası Adana Lezzet Festivali’mizin her yıl bir önceki yıldan çok daha fazla ses getirmesi için gayret gösterdiklerini belirten Vali Köşger, “Bunun için her yıl yeni etkinlikleri festival bünyesine dahil ediyoruz. Bu seneki festivalimizin öne çıkan etkinliklerinden biri “Fotoğraf Maratonu” yarışmasıydı. Yarışma kapsamında gerçekten Adana’nın ruhunu yansıtan, lezzetlerini yansıtan birbirinden değerli fotoğraflar çekilmiş. Elinize sağlık. Bu fotoğraflar önümüzdeki çalışmalarda kullanılacak, bizlere ışık tutacak. Bundan dolayı da emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha güzel organizasyonlarda birlikte olma temennisinde bulunan Vali Köşger, “Adana gerçekten festivaller ve fuarlar şehri. Gastronomi şehri olması yolunda da çalışmalarımız emin adımlarla sürüyor. Bu UNESCO’nun vereceği uluslararası bir unvan olduğu için birtakım prosedürler var. İnşallah onun için de gayret göstereceğiz. O unvanı da Türkiye’de ilk alması gereken şehirlerden biri Adana’ydı. Geç kalınmış bir unvan olacak. Bu unvanın alınmasında sizin sunduğunuz hizmetin standardı çok önemli. O açıdan da size çok büyük vazife düşüyor. Asla standarttan, lezzetten taviz vermeden bu yolda yürümeye devam etmemiz lazım.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor