KARI-KOCANIN BULUNDUĞU KAMYON EROİN AMBARI ÇIKTI

Kamyonette yapılan aramada 210 pakette toplam 105 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde Gazal G.’nin, “Aracı eşim kullanır maddelerden herhangi bir bilgim yoktur” dediği öne sürüldü.

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu bilgisi geldiği yönündeki istihbarat üzerine çalışmalarını yoğun şekilde arttırdı. Yapılan çalışmalar neticesinde Nazım G. idaresindeki kamyonet İncirlik park alanında durdurdu. Araçtaki Nazım G. ve eşi Gazal G. gözaltına alınan karı-koca çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Narkotik binası önünde yaptığı açıklamada, polislere teşekkür ederken, “Sizlerin azimli ve kararlı çalışmalarının sonucunda dünkü bulunduğumuz yerden bugün çok çok daha iyi yerlerdeyiz. Alana hakim olmanız, karşı taraftaki uyuşturucu tacirlerine suç ve suçluyla mücadelede ne kadar kararlı olduğunuzu gösteriyor. Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da bu kararlılığımız devam edecek. Sizlerden özellikle istediğim sokakta alan hakimiyetini bırakmayın. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.”

 

(HABER MERKEZİ)-Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik güçlerinin uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında durumlarından şüphelendikleri iki ayrı aracı durdurdu.

Durdurulan araçlarda yapılan aramalarda 105 kg 800 gr eroin, 92 kg skunk, 300 gr afyon sakızı ele geçirilmiş olup, 3 şüpheli şahıs gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandılar.

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Narkotik binası önünde polislere yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi;

“Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Çok iyi iki operasyona imza attınız. Dünya’nın ve Türkiye’nin en büyük sorunlarından bir tanesi olan bu uyuşturucuyla uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadelede kararlılığımızı söylemiştik. Sizlerin azimli ve kararlı çalışmalarının sonucunda dünkü bulunduğumuz yerden bugün çok çok daha iyi yerlerdeyiz. Alana hakim olmanız, karşı taraftaki uyuşturucu tacirlerine suç ve suçluyla mücadelede ne kadar kararlı olduğunuzu gösteriyor. Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da bu kararlılığımız devam edecek. Sizlerden özellikle istediğim sokakta alan hakimiyetini bırakmayın. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.”

NASIL YAKALANDILAR?

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu bilgisi geldiği yönündeki istihbarat üzerine çalışmalarını yoğun şekilde arttırdı.

Yapılan çalışmalar neticesinde Nazım G. idaresindeki kamyonet İncirlik park alanında durdurdu. Araçtaki Nazım G. ve eşi Gazal G. gözaltına alınan karı-koca çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kamyonette yapılan aramada 210 pakette toplam 105 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde Gazal G.’nin, “Aracı eşim kullanır maddelerden herhangi bir bilgim yoktur” dediği öne sürüldü. Nazım G. İse susma hakkını kullandı.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor