BU KADAR DA OLMAZ BIRAKIN ÇALIŞSINLAR

BÖLGE (ÖZEL)-  Her gün ortalama 5 bin kişi Zeydan Karalar’ı tebrik için geliyor

Anakent’in büyük sorunlarıyla ilgilenmek dururken, vatandaşların tebrik kuyruğundan çalışma fırsatı bulamadığı bildirilen  Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret edenlerin çoğunluğunun aynı kişiler olduğu belirtiliyor.

Belediye yöneticilerinin  ziyaretçi akınından Başkan Zeydan Karalar’la görüşme olanağı bulamadığından şikayet eden yöneticiler “Çalışamıyoruz” şikayetinde bulundular.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı”na seçilen Zeydan Karalar’ı tebrik ziyaretine gelenlerin her gün ortalama 5 bin kişiyi bulduğu ve durmayan ziyaretçi akınının çalışmaları engellediği belirtildi.

Ziyarete gelenlerin büyük bir bölümünün aynı kişiler olduğunu belirten yöneticiler, “7 -8 defa gelen aynı kişileri biliyoyoruz.. Bu bitmeyen ziyaretler çalışmalarımızı engelliyor.. Hizmet üretebilmek, sorunları giderebilmek için yöneticilerin bir araya gelip projeleri ve önerİleri tartışmamız, çözüm bulmamı gerek. Ancak, ziyaretçi akınından dosyaları açamıyoruz” diye konuştular.

KARALAR  AÇIKLAMA YAPMALI

Ziyaretçi akınının bir an önce sonlandırılmasının gelenlere de aksayan hizmet açısından zarar verdiğini kaydeden birim yöneticileri şöyle dedi;  “Her gün ortalama 5 bin kişi gelirse, biz nasıl hizmet vereceğiz. Başkanlık makkamı, koridorlar hınca hınç dolu. Bu ziyaretçi akını bir an önce sonlandırılmalı biz de işimize bakmalıyız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor