Şimşek fırsat tepti

Adana Demirspor, play-off yolunda 3 final maçından biri olan Giresunspor karşısında çok kötü futbol oynayarak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Mavi-Lacivertli ekip bu mağlubiyetle elinde bulundurduğu play-off şansını rakiplerine kaptırdı. Demirspor, şimdi kendisi iki maçını da kazansa rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Önünde bulunan Hatayspor dışında Gazişehir Futbol Kulübü, Osmanlıspor ve Altınordu’nun son iki maçtan alacakları sonuca göre play-offa gidip gitmeyeceği belli olacak.

Adana Demirspor, son iki haftaya girildiğinde bu hafta kendi evinde ligde hiçbir iddiası bulunmayan Balıkesirspor ile karşılaşacak.  Son hafta ise Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Gençlerbirliği ile Ankara’da oynayacak. Bu iki maçtan 6 puan aldığı takdirde puanını 58’e çıkartıp, rakiplerinin alacağı sonucu bekleyecek. Rakiplerinden Gazişehir Futbol Kulübü bu hafta kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynadıktan sonra son haftda Karabükspor deplasmanına gidecek. Osmanlıspor, ligde hiçbir iddiaları bulunmayan Altay ile sahasında, Adanaspor ile deplasmanda oynayacak. Altınordu ise son play-off şansını yitiren Boluspor ile sahasında, ligde kalması kesinleşen Giresunspor ile deplasmanda oynayacak.

Mavi-Lacivertli ekip, bir de kendisiyle aynı puana sahip olan Ümraniyespor ile çekişecek. Ümraniyespor bu hafta kendi sahasında İstanbulspor ile oynadıktan sonra son hafta küme düşen Afjet Afyonspor karşısına çıkacak. Fikstürde de görüldüğü gibi yine en zorlu rakiplerle oynayacak olan Adana Demirspor olacak.  Giresunspor maçının ardından futbolcuların ağzını bıçak açmazken, Teknik Direktör Ümit Karan maçtan sonra basın toplantısına katılmadı.  (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor