Şimşek hedefe kilitlendi

Adana Demirspor, hafta içerisinden itibaren kendi sahasında karşılaşacağı Balıkesir maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Adana Demirspor-Balıkesirspor maçı yarın saat 16.30’da Fatih Terim 5 Ocak Stadı’nda oynanacak. Maçı deneyimli hakemlerden Mete Kalkavan yönetecek.

Mavi-Lacivertli futbolcuların hafta içerisinde yaptıkları antrenmanlarda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik heyet futbolcuların bu performanslarından ve isteklerinden dolayı oldukça memnun oldukları gözlendi. Adana Demirsporlu futbolcular, “Geçen hafta Giresunspor’da kendimizden beklenmedik şekilde kötü oynadık. Biz de bu performansımızdan ötürü üzgünüz. Ama yarın kendi sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor karşısında çok iyi bir performans göstererek taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan galip ayrılarak tekrar kendimizi play-off’un içerisine atmak istiyoruz” dediler.

Hafta içerisinde Teknik Direktör Ümit Özat ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalanması takım üzerinde iyi bir etki yaptı.  Teknik Direktör Ümit Karan ise, “Hafta içerisinde kulübümüzün benimle 1 yıl daha sözleşme uzatması beni ve teknik heyetteki diğer arkadaşlarımı memnun etti. Bizler de bu jeste play-off’a katılarak göstermek istiyoruz. Bunun için önümüzde öncelikle 2 maç var. Bunlardan ilk kendi sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçı. Rakibimizin hafta içerisinde Federasyon kararıyla 6 puan silinmesine rağmen ligde kalması dolayısıyla bizden daha rahat maça çıkacaklar. Biz de önümüzde kalan 2 maçı da kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz play-off’a kalarak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor