‘Mekanlar ve Yüzler’ meraklılarını bekliyor

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde fotoğraf sergisi açıldı. “Mekanlar ve Yüzler” adını taşıyan sergi meraklılarını bekliyor.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Özge Deniz Özker öncülüğünde kurulan Çukurova İletişim Belgesel Atölyesi’nin ‘Mekânlar ve Yüzler’ isimli ilk fotoğraf sergisi açıldı.

Çukurova İletişim Belgesel Atölyesi’ni Mart 2018’de kurduğunu anlatan öğretim görevlisi ve belgesel yönetmeni Özge Deniz Özker İletişim Fakültesinde okumakta olan öğrencilerin ders kapsamı dışında da belirli bir disiplin içerisinde üretim yapmalarını ve belgesel sinema ile fotoğraf sanatının yarınları adına önemli sanatçılar yetiştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. Serginin, atölye üyesi olan İletişim Fakültesi öğrencilerinin çektiği “Portre ve Gölge” temalı fotoğraflardan oluştuğunu anlatan Özker, “Sergimiz adını Agnes Varda anısına, JR ile birlikte çekmiş olduğu filmden alıyor” dedi

Özker, tüm sanatla ilgilenenleri  serginin yer aldığı Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Stüdyo Kompleksi’ne beklediklerini söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor