Miniklerden Annelerine El Emeği Hediyeler

ADANA (BÖLGE)- Nostaljik Ramazan etkinlikleri ve birbirinden keyifli atölye çalışmaları ile Adanalılara keyifli anlar yaşatan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde çifte mutluluk yaşandı. 

 Panoramik Seyhan Nehri manzarasına karşı, güvenli ve rahat  bir ortamda keyifli bir Ramazan günü geçirmek isteyen ailelerin tercih ettiği Optimum AVM’de Anneler Günü coşkusu yaşandı. 

 Aileleri ile Optimum AVM’ye gelen minikler, annelerine el emeği hediyeler hazırladı. Ham ahşaplara, rengarenk boyalar ve süslerle hayal dünyalarını yansıtan çocuklar, takı kutusu, peçetelik ve fotoğraf çerçevesi hazırladı. Süsledikleri ahşaplara, ‘canım annem’ yazan çocukların hediyeleri annelerini hem sevindirdi hem duygulandırdı.

 Çocuklarından, hayal dünyalarını ve onlara olan sevgilerini yansıtan hediyeler alan anneler gurur dolu anlar yaşadı. 

 RENGARENK RAMAZAN 

 Anneler Günü için düzenlenen atölyede çocuklar ‘’Davul Boyama, Fes Süsleme ve Canım Annem yazılı çerçeve’’ Atölyesine katıldı. Ramazan ayının simgelerinden davulları rengarenk süsleyen minikler, hem el becerilerini sergiledi hem de keyifli çocukluk anılarına bir yenisini daha ekledi. 

 ‘’Onbir Ayın Sultanı’’nda büyüklerin yanı sıra küçükleri de unutmayan ve onlar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde Ramazan Ayı birbirinden keyifli etkinlikler devam edecek. Çocuklar, her hafta sonu saat 15.00-17.00 saatleri arasında farklı farklı etkinliklerle Ramazan coşkusuna ortak olacaklar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor