Asiye Püsküllüoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

Çalışma hayatına ilk kez Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde başlayan ve emekli olan Asiye Püsküllüoğlu, son yolculuğuna ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nden uğurlandı.

ÇGC’de yapılan törende konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir; “Asiye ablamız hepimizin kahrını çekti. Güleryüzü ve çalışkanlığı ile saygı duyulan bir emekçi ablamızdı. Emekli olduktan sonra da sürekli Cemiyetimize gelir; meslektaşlarımızda sohbet eder, misafir geldiği halde hemen kolları sıvayıp hizmet etmeye çalışırdı.

Kendisini sevdiren, ağırbaşlı ve güler yüzlü ASİYE hanımı son yolculuğuna uğurlamanın derin hüznü içerisindeyiz. Çok üzgünüz. Hastalığı boyunca yanında olmaya gayret ettik. Hepimizin başı sağolsun. Asiye ablamıza Allahtan rahmet diliyoruz” dedi.

Merhumenin cenazesi kılınan Cuma namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. (BÜLTEN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor