ADANA SEYHAN OTELİ’NİN SAHİBİ ATAMAN FEDAİ’Yİ TOPRAĞA VERDİK

(HABER MERKEZİ)-Adana iş dünyasının önemli isimlerinden Seyhan Oteli’nin sahibi ve iş insanı Ataman Fedai yaşamını yitirdi. 1940 doğumlu olan Ataman Fedai, Adana’nın ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Seyhan Oteli’nin sahibiydi. Aynı zamanda madencilik ve tarım sektöründe de faaliyet gösteriyordu.

Kent ekonomisine ve turizmine uzun yıllar katkı sunan Fedai’nin vefatı Adana’da büyük üzüntüye sebep oldu. Ataman Fedai, sadece iş dünyasındaki başarılarıyla değil, kente sağladığı istihdam ve sosyal projelere desteğiyle de tanınıyordu.

Ataman Fedai’nin cenazesi dün ikindi namazına müteakip Buruk Mezarlığı’nda defnedildi. Fedai’nin cenazesine ailesi, yakınları ve dostları katılarak son yolculuğuna uğurladılar. Merhum Ataman Fedai’ye rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj