Şimşek, ‘PAZAR’ı bekliyor

Play-Off yarı final ikinci maçı yarın saat 16.00’da Hatay’da Adana Demirspor-Hatayspor karşı karşıya gelecek. İlk maçta Adana’da oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Adana Demirspor, ilk maçta umulmadık şekilde kötü oynamış, aksine rakibi Hatayspor daha istekli ve arzulu oynamış ve galibiyeti kaçıran taraf olmuştu. Mavi-Lacivertli ekip, maçtan sonra tesislere giderek maç gününe kadar burada kampa girip, çalışmalarını burada sürdürdü. Adana Demirspor’da herkes bu maçtan en azından gollü beraberlikle ayrılıp adını finallere yazdırmak istiyor. Mavi-Lacivertli futbolcular, “İlk maçta kendimize yakışmayacak şekilde kötü oynadık. Maça gelen taraftarlarımızın desteğine layık olamadık. Ama bu kez deplasmanda kendimizi affettirmek istiyoruz” dediler

Teknik Direktör Ümit Özat, “İlk maçta gerçekten çok kötü bir futbol oynadık. Rakibimiz bizden çok daha üstün ve galibiyeti kaçıran taraf oldu. Seyircimizin önünde böyle kötü oyun bize yakışmadı, bunun telafisini Hatay’da oynayacağımız maçta çıkarmak istiyoruz. Bunu yapacak güçte ve formdayız. Maçtan sonra yaptığım açıklamada, Pote’ye oruç tutma dememize rağmen maalesef oruç tuttu ve bu da performansına yansıdığını söyledim. Eğer ilk maçta mağlup olsaydık  kim der Pote oruç, Ahmet oruç, Mehmet oruç diye. Ama yine de yenilmediğimiz için çok mutluyum. En azından Hatay’daki maçtan gollü beraberlikle bile turu geçen taraf biz olacağız. Futbolcularıma bunu hatırlattım ve maça bu konsantre ile çıkmalarını isteyeceğim. Adana’dan Hatay’a gelecek olan taraftarlarımızın da bizi yine her zamanki gibi destekleyeceklerine inanıyorum. Tek düşüncemiz Hatay’dan final biletini alıp dönmek ve İstanbul’daki finallere adımızı yazdırmak istiyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN SANCAK: BU MAÇIN TELAFİSİ YOK

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ta Hatayspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlk maçta gerçekten taraftarlarımızı üzdük. Sanki biz deplasmanda oynuyorduk, rakibimiz kendi sahasında oynuyordu. Bu kötü futbol beni de üzdü. Maça gelen 15 bine yakın taraftarımızı da hayal kırıklığına uğrattı. Geçmiş maçı unuttuk, şimdi deplasmanda oynayacağımız Hatayspor karşısında daha iyi oynayıp adımızı finallere yazdırmak istiyoruz. Bu maçın telafisi yok, futbolcularımız da bunun bilincinde olarak sahaya çıkacak ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak takımımızı finalde görmek istiyoruz” dedi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor