Final’de mezuniyet coşkusu

ADANA (BÖLGE)-Adana Final Okulları’nda Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi bölümlerinden mezun olan öğrenciler okul kampüsünde düzenlenen törende keplerini havaya atıp diplomalarını aldılar.

Adana Final Okulları’nın Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi bölümlerinden mezun olan öğrenciler için okul kampüsünde düzenlenen törenlere Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Adana Final Okulları Genel Müdürü Turhan Orhan’ın yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenleri ve veliler katıldı.

“BİZLER GERÇEK EĞİTİM SEVDALILARIYIZ”

Final Eğitim Kurumları’nın 39 yıllık geçmişinde, Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı’nı arttırmak için üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını ifade eden Şevket Ertem, şehitlerimizin kanlarıyla bize miras bırakılan bu vatana borcumuzu ancak donanımlı, güçlü bireyler yetiştirerek ödeyebiliriz dedi. Adana Final Okulları’nın 9 yıllık geçmişinde büyük başarılara imza atılmasının temelinde bu motivasyonun olduğunu vurguladı. Ertem, “Bizler gerçek eğitim sevdalılarıyız “ diyerek birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarının da bu anlayışla çalıştığını ifade ederek onlara teşekkür etti. Final Ailesi’ne güvenerek çocuklarını teslim eden velileri de unutmayarak bu güvenlerini korumak için hep daha iyisi ile başarılarını sürdürmeye devam edeceğini belirterek sözlerini tamamladı.

Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamları için öğütler içeren konuşmasında,  “Ne mutlu sizlere ki köklü geçmişi ve güçlü akademik kadrosuyla milli eğitim camiasının en saygın okullarından biri olan Adana Final Okulları’nın saygıdeğer öğretmenlerinin güvenli ellerinde başarı ve sağlıkla mezun oluyorsunuz. Geçen sene mezun ettiğimiz 129 öğrencimizden 26 öğrenci ilk 1000’e, 6 öğrenci ilk 100’e girdi. Beş yıl önce Türkiye 1’incisi, geçtiğimiz yıl ise Türkiye 3’üncüsü çıkararak Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attık. Bu başarıda emeği olan okul yöneticilerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Türk Bayrağı ve Final Okulları Flamalarının devir teslimi, Final andının okunması ve mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle devam eden törende Adana Final Fen Lisesi Birincisi İrem Altınay Kavlak, Adana Final Anadolu Lisesi Birincisi İrem Naz Akın ve Ortaokul Birincileri Gökalp Güleçyüz, Yusuf Sina Acar, Batu Berkay Ayaşan, Ece Sayan ve Ozan Kağan Utku, mezuniyet kütüğüne birincilik plakalarını çaktı.Dereceye giren diğer öğrencilere de plaketlerinin verilmesinin ardından, gelenek olduğu üzere kepler havaya atıldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mezuniyet pilavı ve kavurmadan oluşan akşam yemeğinin ardından tören sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor