SİZ HEPİNİZ, BİZ TEK!

Mehmet KOL

Yıl 2007, Adana Demirspor, Tarsus İdmanyurdu deplasmanında, maç sonunda yaşanan olaylarda Türkiye tarihinde bir taraftar grubuna ilk kez polis tarafından biber gazı kullanıldı.

Yıl 2019 aradan 12 yıl geçmiş, Adana Demirspor, Hatayspor deplasmanında ve maçtan sonra güvenlik güçlerinin ve Hataysporlu kendini bilmez birkaç kişinin Demirspor taraftarını tahrik etmesi sonucu, yaşanan olaylarda Türkiye tarihinde ilk kez bir taraftar grubuna plastik mermi sıkıldı.

Ve yine başka bir olay, her stadyumda pankart serbest iken Adana Demirspor maçlarında pankartlar yasak.

Şimdi soruyorum, Adana Demirspor taraftarı terörist mi?

Bir sevdanın peşinde kimseye zarar vermeden, kimseyi ezmeden koşan bu insanlar; ellerinde silah tutan teröristler ile aynı kategoride mi?

Demirspor taraftarı size ne etti? Bu zalimce müdahaleler neden ? 

xxx

Ve yine Türkiye’de süper denilen o ligde şampiyonluğa oynayan takımların, 300-500 taraftarı var iken her maçta binlerce taraftara oynayan Demirspor’u yıpratma çabanız neden?

Hatay’da oynanan maçta, çıkan olaylarda neden Demirspor’ur kendi evinde oynayacağı 2 maçta seyircisiz oynama cezası alıyor? Bu nasıl bir karar?

TFF’de Demirspor’u istemeyen, Demirspor’u zora sokmak isteyen kim var?

Açık konuşalım, Demirspor sizin hukuksuzluklarına diz çökmez, sizin kararlarınızla yorulmaz, pes etmez ve yıpranmaz. Yıllarca olduğu gibi…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor