Ayhan Barut’tan bayram kutlaması

ADANA (BÖLGE)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Yüzlerimizin güleceği günlerde nice bayramlara erişebilmek dileğiyle bayramımız kutlu olsun” dedi.
“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, hoşgörünün egemen olduğu bayramlarda küskünlüklerin ve dargınlıkların sona erdiğini, paylaşma, sevgi ve dayanışmanın öne çıktığını anımsattı. Türkiye’nin çok büyük bir ekonomik ve siyasi krizle karşı karşıya olduğunu aktaran Barut, “Her şeyin daha güzel olacağı günler yakındır. Hiç merak etmeyin, Adana ve Türkiye’nin geleceği çok aydınlık olacak” diye konuştu.
“İYİ BAYRAMLAR DİLERİM”
Herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladığını belirten Ayhan Barut, “Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlarınız, dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun. Kimsenin inancı, dini, dili, etnik kökeni ve siyasi görüşü nedeniyle ötekileştirilip ayrımcılığa uğramadığı, barış ve huzurun egemen olduğu, mutlu ve refah dolu, her şeyin çok daha güzel olduğu günlere erişmek dileğiyle bayramınız kutlu olsun. İyi bayramlar dilerim” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor