Miniklerin Mezuniyet Sevinci

Haber: Salih Onur BAŞKAN

ADANA (BÖLGE)-Adana Mimar Kemal İlkokulu 4F sınıfı öğrencileri ilk mezuniyet sevincini yaşadılar.

Adana Tenis Kulübü havuz başında düzenlenen mezuniyet töreninde veliler ve öğretmenlerin de katılımı ile gerçekleşen etkinlikte çocuklar mezuniyet sevinci ile doyasıya eğlendiler. Birbirinden şık kıyafetleri ile gecenin yıldızı olan çocuklar, önce hep birlikte kep atmanın sevincini yaşayıp minik cübbeleri ile velilerine duygu dolu anlar yaşattı.

Gecede daha sonra hazırlamış olduğu etkinlikleri sergilediler. Şiir dinletisi, zeybek, lorke gibi yöresel danslar gösterileri, piyano dinletisi eşliğinde hazırladıkları etkinliği sunan öğrencileri velileri gurur dolu bakışlar ile izlediler.

Sınıf öğretmenleri Ruşen Canseler öğrencilerine şu sözleri söyledi, ‘’Kıymetli evlatlarım, sevgili misafirler; göz açıp kapayıncaya kadar 4 sene geçti. Güzel günler geçirdik, çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştık. Onlar bizim umutlarımız, geleceklerimiz. Umarım bundan sonraki eğitim yaşantıları evlatlarımızın ve sizlerin gönüllerince olur. Hepinize başarılar diliyorum çocuklar, gözlerinizden öpüyorum çok teşekkür ederim‘’ dedi.

Daha sonra öğretmenleri ile birlikte pasta kesen öğrenciler hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilip ebeveynleri ile doyasıya dans ederek mezuniyet sevinci yaşadılar

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor