Özel çocuklar coştu

HABER: Eylem USNEKER

ADANA (BÖLGE)-Biz de Varız Destekleme Derneği’nin sponsorluğ4unda gerçekleştirilen Yaz Merhaba Partisi’nde 350’ye yakın özel gereksinimli çocuk ve aileleri muhteşem bir gün geçerdi. Yaklaşık 4 saat süren etkinlikte özel gereksinimli çocuklar, hazırladıkları gösterilerle büyük alkış alırken, gönüllerince bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

4 Saat sürdü

Geliştirdiği projeler ve düzenlediği etkinliklerle kısa sürede Adana halkının büyük takdirini kazanan Biz de Varız Destekleme Derneği, yine büyük bir organizasyona sponsorluk yaparak özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin gönlünde taht kurdu. Bacardi Kır Bahçesi’nde düzenlenen Yaza Merhaba Partisi’nde bir araya gelen 350’ye yakın özel çocuk ve aileleri, 4 saat süren etkinlikte unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Parlak: Her zaman destekçiyiz

Biz de Varız Destekleme Derneği olarak özellikle dezavantajlı grupların her zaman yanında olmaya öncelik verdiklerini belirten Dernek Başkanı Esin Parlak, farkındalık yaratmak ve özel gereksinimli bireylerin hayatını kolaylaştırmak adına her zaman destek olacaklarını söyledi.

Soner Çetin’den Mola Evi müjdesi

Etkinliğe katılarak destek veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, Biz de Varız Destekleme Derneği Başkan’ı Esin Parlak’a teşekkür ederken, derneğin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemin Adana için gurur verici olduğunu belirtti. Yakın bir zamanda Adana’da faaliyete geçecek Mola Evi sayesinde, özel çocukların ve ailelerinin biraz olsun nefes almalarına fırsat sağlayacaklarını ifade eden Başkan Çetin, konuşmasının ardından özel çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek gösterilere eşlik etti.

Bizi her zaman hatırlayın

Etkinliğin düzenlenmesinde önemli katkıları bulunan Gönüllü Anneler Topluluğu Kurucusu  Gülşen Akgöz ise, özel gereksinimli bireylerin sadece Engelliler Haftası’nda hatırlanıp sonradan unutulmasının kendilerini üzdüğünü belirterek, “İlk defa engelliler haftası dışında da özel gereksinimli bireylerimize el uzatan, yanımızda olan ve bizleri hatırlayan Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak’a ve dernek üyelerine gönülden teşekkür ederiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor