Toprak ailesinde ikinci hukukçu

İşadamı Memet Toprak’ın küçük oğlu Rona Toprak ağabeyinin izinden giderek hukukçu oldu. Rona Toprak Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki öğrenimini başarıyla tamamlayarak diplomasını aldı.

ADANA (BÖLGE) – İşadamı Memet Toprak küçük oğlunu da hukukçu yaptı. Memet Toprak’ın küçük oğlu Rona Toprak, ağabeyi Av. Yekta Delal Toprak’ın izinde giderek hukukçu oldu. Rona Toprak, Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki öğrenimini başarıyla tamamlayarak diplomasını aldı.

Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Rona Toprak’ın babası Adalet Gazetesi eski sahibi işadamı Memet Toprak, annesi Birgül Toprak ve ağabeyi Av. Yekta Delal Toprak da katıldı.

İkinci oğullarını da hukukçu yapmanın mutluluğunu taşıyan işadamı Memet Toprak ve eşi Birgül Toprak, Rona Toprak’ın da ağabeyinin yolunda giderek hukukçu olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Çiçeği burnunda hukukçu Rona Toprak da, Toprak ailesinin hukukçu fertlerin arasına katılmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, önümüzdeki günlerde stajlarına başlayarak mesleğe ilk adımı atmak için çalışmalara başlayacağını kaydetti.

Rona Toprak, “Bugünlere gelmemde, başarılı bir öğrenim hayatını yaşamamda en büyük pay her zaman babam ve annemin olmuştur. Onların ve ağabeyimin teşvikleriyle bugünlere geldim. Hepsine çok müteşekkirim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor