NE YAPARLARSA YAPSINLAR HALKIN ÜSTÜNDE HİÇ BİR İRADE YOKTUR

HASAN ASLAN

Apo”nun mektubuna sığınanlar.Demokratik Yollarla TBMM giren HDP’ye selam vermeyenler, Muhatap almayanlar, Terörist Dedikleri Apo” ya söyleyemedikleri laf  birakmayanlar.. bugün masaya oturmak isteyenler.  Farklı illerde imamoğlu için gelen CHP’nin otobüsüne tekerinde cizik var bahanesiyle ENGEL çıkaranlar.. Ege ve marmadan gelecek yazlıkçılari engelemek için vapur seferlerini iptal edenler.. Uçak seferlerini IPTAL edip AKP'nin hizmetine verenler.. istanbulda son 2 günde aşırı şekilde ALKOL kontrolünü yapanlar. Devlete ait saraylar, öğretmen evi polis evi ve benziru devletin mülkü olan KONAKLAMA alanlarını AKP’ ye tahsis edenler. Doğu ve güneydoğuda  insanları ıstanbula getirip konaklatıp INANCLARINI AKP’ye Alet edinlir.. Yoksul ailelere Bayram değil seyran değil Kartlarına farklı isim altında para yükletinlir… Anadoluda Vali,Kaymakam, muhtarlara baskı yaparak devlet olanaklarıyla SEÇMENE AKP’ye Oy kullanmalarını seglemek isteyenler.. Akp muşahitlerine pembe kalemler verenler, açılmayan sandıklara İTİRAZ Dilekçelerini sandık sandık hazırlayanlar..KAYBETTİNİZ.. 11 bini çok buldunuz 700 küsur oyla bu kez kaybettiniz.

10 gündür sokakta gördüm ki CHP,AKP, İYİ parti HDP, SAADET Seçmeni Atatürk’un kurduğu Demokratik cumhuriyeti korumak kollamak konusunda birleşti.

   Bu başarı sadece CHP’nin değil her kesimin parlamenter sistemde birleştiğini gördük.- istanbul seçimi sadece Belediye Başkanı seçimi olmaktan çıktı.  Farklı kesimlerin ve partilerin güç savaşı, sonucu bedeller ödenerek sonucu açık arayla alınarak elde edildi. Bu açıdan baktığımızda Tarih bir gün oldu.

  Birinci Aydınlanma 29 Ekim 1923 tür ikinci Aydınlanma 23 haziran 2019 oldu Bu gün #HerŞey ÇokGüzelOldu. #BizTürkiyeyiz. #HakYeriniBuldu. #Türkiyenin  Barışı  Sağlandi

  Teşekkürler Türkiye.. Zaferin kutlu olsun Türk halkı.. Yaşasın TÜRKİYE, YAŞASIN TÜRK HALKI, YAŞASIN LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYET..

  Unutmadan.. Bir teşekkür de sayın Binalı Yıldırım”a.. Demokratik mücadelesini sonuna kadar Verdi, yenilgiyi de büyük bir olgunlukla kabuletti..

  İşte demokrasi bu..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor